טורטייה תפוחי אדמה קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים תפוחי אדמה Tortillan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 148 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו עוגת טורטיה עם שעועית שחורה וקישואים, טורטיה עם תפוחי אדמה וקישואים בגריל, ו Chilaquiles-תבשיל טורטיה עם תרד וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לגרר גס קישואים, ואז לזרוק עם 2 כפיות מלח ולתת לעמוד 30 דקות.
בעוד קישואים עומד, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/3 אינץ'.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני גבוה עד חם, ולאחר מכן מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, ו 3/4 מלח כפית. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל (ללא בראונינג), חשוף, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
להעביר קישואים למסננת לנקז, ולאחר מכן לסחוט חופנים קטנים כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר, העברה כמו סחוט לקערה קטנה.
מוסיפים קישואים לתפוחי אדמה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שתפוחי אדמה רכים וקישואים מעט שחומים, כ -15 דקות.
מסננים ירקות במסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת שמן. מגניב 5 דקות.
מקציפים קלות ביצים בקערה גדולה, ואז מערבבים בירקות, 1 כף שמן שמור, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
חזור 1 כף שמורות שמן למחבת ולהוסיף תערובת ביצה, הקשה על תפוחי אדמה סומק עם ביצים. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה, עד כמעט להגדיר התחתון הוא זהב, 12 עד 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
הפעל מרית גומי סביב טורטייה ולנער מחבת בעדינות כדי לשחרר (אם מקלות תחתון, בזהירות להחליק מרית מתחת). שקופית טורטייה על צלחת שטוחה גדולה, ולאחר מכן לכסות עם מחבת ולהפוך טורטיה בחזרה למחבת. קצה עגול של טורטיה עם מרית גומי ומבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד שנקבע, כ -15 דקות יותר.
סלייד טורטייה על צלחת הגשה וחותכים טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טורטיה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.