טורטליני מטוגן ברוטב שמנת מרינרה
מטוגן טורטליני עם רוטב שמנת מרינרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך פירורי לחם, קמח, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו כדורי מוצרלה מטוגנים עם רוטב שמנת מרינרה, רביולי מטוגן ברוטב מרינרה, ו ארוחת ערב: דיונון מטוגן ברוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, גבינת עיזים, פרמזן מגורר, 1 ביצה, פלפל שחור וקמצוץ של אגוז מוסקט מגורר טרי בקערה.
הניחו את יריעות הפסטה על משטח מקומח קלות. עם חותך פיצה או סכין חדה לחתוך את הסדינים עד לעשות 2 על ידי ריבועי 2 אינץ ' של בצק.
מניחים על 2 כפיות של מילוי הגבינה במרכז כל ריבוע. מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים קלות סביב היקף הבצק. מקפלים כל ריבוע בחצי באלכסון לעשות משולש סביב המילוי. לחץ על כל אוויר מהמרכז כך שהבצק מתאים בצורה חלקה סביב המילוי. לעטוף את המשולש סביב האצבע המורה שלך ולחץ על הקצוות יחד. הנקודה השלישית של המשולש צריכה לקפל קדימה כדי להפוך את הצורה הנכונה tortellini.
מניחים את הטורטליני המוגמר על תבנית אפייה מקומטת קלות.
מבשלים את הטורטליני הטרי בסיר גדול של מים רותחים במשך כ 3 דקות או עד שהם צפים.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מחממים שמן ל 375 מעלות F.
מניחים את הקמח בקערה רדודה או צלחת עוגה.
שים את הביצים מכות לתוך אחר. בקערה שלישית, לזרוק יחד פירורי לחם, פרמזן, פטרוזיליה.
בקבוצות קטנות, לחם הטורטליני בקמח, ואז הביצה, ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, רועד את כל עודף.
מטגנים את הטורטליני בקבוצות בשמן עד חום זהוב, על 2 דקות.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל בעוד עדיין חם.
בסיר גדול, לשלב רוטב, שמנת ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להרתיח 2 דקות.