טורקיה Tetrazzini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Tetrazzini. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 1768 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך, מרק עוף, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
מחממים תנור ומחממים מים לפסטה: מחממים תנור ל-375 ° F. מתחילים לחמם 2 עד 3 ליטרים של מים לפסטה.
מוסיפים 1 כפית מלח לכל ליטר מים.
פטריות Sauté: מבשלים את הפטריות ב 3 כף של החמאה על חום בינוני גבוה, ערבוב, עד שכל הנוזל שהפטריות פולטות התאדה, 5-7 דקות. תניח בצד.
הפוך רביכה עם קמח וחמאה: בסיר גדול, כבד, להמיס 4 כף חמאה. מערבבים בקמח, ומבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים פסטה למים רותחים: בערך עכשיו, מכניסים את הפסטה למים רותחים שחיממת. בצע את הוראות החבילה ולבשל עד אל דנטה. בעוד הפסטה היא בישול להמשיך עם המתכון.
הפוך את הרוטב: לסיר עם חמאה וקמח, לאט לטאטא בחלב, שמנת, מרק עוף, והשרי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 עד 8 דקות.
להרכיב את התבשיל: כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו. בקערה גדולה משלבים את הפסטה, את הרוטב, את הפטריות, את טורקיה, ואת האפונה. מערבבים ב 1/3 כוס הפרמזן ואת 1/3 כוס הגבינה השוויצרית. מערבבים במיץ לימון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שים לב שאם אתה משתמש בחמאה לא מומלחת, ו/או ללא מלח או מניית נתרן נמוכה, תצטרך להוסיף יותר מלח ממה שאתה יכול לצפות. רק לשמור מפזרים אותו עד שהוא מתובל לטעמך.
הוסף קמצוץ אגוז מוסקט הקרקע אם באמצעות, שוב לטעום.
להעביר את התערובת לתבשיל חמאה 3 ליטר.
הפוך ציפוי פרמזן פירורי לחם: בקערה קטנה לשלב היטב את 1/3 כוס פרמזן הנותרים ואת פירורי הלחם.
מפזרים את התערובת באופן שווה על tetrazzini, ולנקד את החלק העליון עם הנותרים 1 כף חמאה, לחתוך לחתיכות.
אופים את הטטרזיני ב 191° במדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהוא מבעבע והחלק העליון הוא זהוב.
מקשטים מנות בודדות עם פטרוזיליה קצוצה.