טורקיה בישול איטי ותפוחי אדמה
טורקיה בישול איטי ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 895 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לך פלפל, בצל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו רגלי תרנגול הודו, נקניק איטלקי ותפוחי אדמה בבישול איטי, תפוחי אדמה איריים, נקניק הודו, וארוחת ערב כרוב {סיר איטי}, ו בישול איטי טורקיה קינואה צ'ילי עם תפוחי אדמה מתוקים ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים, קרם של מרק עוף ופטריות, וקרם של מרק פטריות לתוך סיר איטי גדול עד לשלב בצורה חלקה, ומערבבים את הבצל ואת פלפל ירוק ואדום.
מניחים את רגלי טורקיה לתוך סיר איטי לכסות עם הרוטב.
הגדר את התנור האיטי גבוה, ומבשלים 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
לאחר 3 שעות, מערבבים את תפוחי האדמה ועונה עם מלח, מרכך בשר, פלפל שחור, אבקת שום. מבשלים 2 שעות נוספות על גבוה, ערבוב מדי פעם.
הסר את רגלי תרנגול ההודו וחתוך את הבשר מהעצמות; קוצץ את הבשר, וחזור לתנור. מבשלים 1 יותר שעה על גבוה.
כ -25 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מגישים את טורקיה ורוטב על אורז מבושל חם.