טורקיה טטרציני פריך
אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , וזה טוב. מתכונים דומים: טורקיה טטרציני פריך , טורקיה טטרציני פריך וטורקיה טטרציני .
הוראות
חממו את התנור ל-350 מעלות F. רססו תבנית בגודל 13 על 9 אינץ' עם ספריי הבישול של שמן צמחי.
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים עד שהיא מתרככת מעט אבל עדיין לא ממש מבושלת עד הסוף. (הפסטה תספוג את הנוזלים מהרוטב עם סיום הבישול בתנור.)
מסננים, שוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול, מסננים שוב ומניחים בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הודו. מבשלים, מפרקים את הבשר לגושים גדולים, עד שהוא מוכן, כ-10 דקות. מתבלים אותו במעט מלח ופלפל.
מוציאים את הבשר בעזרת כף מחוררת כדי לנקז את עודפי הנוזלים מהבשר.
הניחו למחבת להתקרר מעט, ולאחר מכן הוסיפו את יתרת החמאה והמיסו אותה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
מקציפים כל הזמן עד שהקמח מבושל אך לא שחום, כ-2 דקות.
מוסיפים את החלב לאט, תוך טריפה כדי למנוע יצירת גושים.
מוסיפים את ציר העוף, הקאיין ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהתערובת מתחילה להסמיך, בערך 5 עד 10 דקות. מערבבים את המרווה ומתבלים בקצת מלח ופלפל. מקפלים פנימה את ההודו והפסטה, מוודאים שהכול מצופה היטב ברוטב.
להכנת הציפוי מערבבים את פירורי הלחם והפרמזן ומרטיבים בחמאה המומסת.
מורחים את הציפוי באופן שווה על הטטרציני, מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהחלק העליון מזהיב והתערובת מבעבעת, כ-30 דקות.
נותנים לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
אתה יכול גם למלא 8 רמקינים אישיים משומנים של 10 עד 12 אונקיות עם הטטרציני והציפוי. אלה ייאפו תוך כ-20 דקות. ניתן להקפיא את אלה: ודא שהם קרירים, ואז הוסף כף חלב, ציר עוף או מים לכל רמקין. עוטפים אותם היטב בניילון נצמד ומכניסים למקפיא. חוררים בניילון הנצמד ומכניסים למיקרוגל בהפשרה למשך 5 דקות, ולאחר מכן מכניסים למיקרוגל על אש גבוהה כ-8 עד 10 דקות או עד שהטטרציני חם ומבעבע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.