אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , וזה טוב. מתכונים דומים: טורקיה טטרציני פריך , טורקיה טטרציני פריך וטורקיה טטרציני .
הוראות
1
חממו את התנור ל-350 מעלות F. רססו תבנית בגודל 13 על 9 אינץ' עם ספריי הבישול של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות פירורי לחם פנקו (יפני), או פירורי לחם רגילים
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו (יפני), או פירורי לחם רגילים
1 צרור קטן מרווה טרייה, עלים קצוצים
2
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים עד שהיא מתרככת מעט אבל עדיין לא ממש מבושלת עד הסוף. (הפסטה תספוג את הנוזלים מהרוטב עם סיום הבישול בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו פסטה קצרה, כמו רוטיני או גמלי
פסטה קצרה, כמו רוטיני או ג'מלי
כמו רוטיני או ג'מלי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו פסטה קצרה, כמו רוטיני או גמלי
3
מסננים, שוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול, מסננים שוב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קצרה, כמו רוטיני או ג'מלי
4
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הודו. מבשלים, מפרקים את הבשר לגושים גדולים, עד שהוא מוכן, כ-10 דקות. מתבלים אותו במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כמו רוטיני או ג'מלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את החלב לאט, תוך טריפה כדי למנוע יצירת גושים.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את ציר העוף, הקאיין ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהתערובת מתחילה להסמיך, בערך 5 עד 10 דקות. מערבבים את המרווה ומתבלים בקצת מלח ופלפל. מקפלים פנימה את ההודו והפסטה, מוודאים שהכול מצופה היטב ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ענף רוזמרין
11
יוצקים לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
להכנת הציפוי מערבבים את פירורי הלחם והפרמזן ומרטיבים בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
13
מורחים את הציפוי באופן שווה על הטטרציני, מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהחלק העליון מזהיב והתערובת מבעבעת, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
נותנים לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
15
אתה יכול גם למלא 8 רמקינים אישיים משומנים של 10 עד 12 אונקיות עם הטטרציני והציפוי. אלה ייאפו תוך כ-20 דקות. ניתן להקפיא את אלה: ודא שהם קרירים, ואז הוסף כף חלב, ציר עוף או מים לכל רמקין. עוטפים אותם היטב בניילון נצמד ומכניסים למקפיא. חוררים בניילון הנצמד ומכניסים למיקרוגל בהפשרה למשך 5 דקות, ולאחר מכן מכניסים למיקרוגל על אש גבוהה כ-8 עד 10 דקות או עד שהטטרציני חם ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פריך עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.