טורקיה כרישה סטרטה
טורקיה כרישה סטרטה הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו טורקיה כרישה סטרטה, עוף-כרישה סטרטה, ו כרישה ומורל סטרטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. לבשל כרישה בחמאה כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך; להסיר מן החום.
מערבבים קוביות לחם, כרישה, הודו ועשב שמיר.
מורחים תערובת לחם בתבנית אפייה מרובעת ungreased, 8x8x2 אינץ'.
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפוך על גבינה. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 325ºF. לחשוף ולאפות 50 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.