טורקיה לוהט-Pâté Crostini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה לוהט-Pâté Crostini. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ערמוני מים, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוסטיני עם כבד עוף Pâté, קרם של מרק פטריות עם עדשים אגוז פטה crostini, ו חזה הודו לוהט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופלפל; לטגן 1 דקה.
מניחים תערובת בצל, טורקיה, ואת 6 החומרים הבאים (טורקיה באמצעות רוטב סויה) במעבד מזון; תהליך עד היטב מעורבב, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם. כפית pt לתוך קערה; לכסות ולצנן לפחות 8 שעות.
מורחים 1 כף pt באופן שווה על כל פרוסת לחם.