קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

טורקיה סקאלופיני ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוציות

טורקיה סקאלופיני ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוציות
רביולי צדפות וסקווש טורקיה עם חמאה חומה חמוציות עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 119 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פירורי לחם פנקו, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, צדפות עגל עם חמאה חומה וצלפים, ו רביולי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 4 ליטר מים מומלחים קלות לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בין שני גיליונות של פלסטיק לעטוף, קילו הודו חזה חתיכות כדי אפילו 1/4-אינץ עובי עם פטיש בשר. אם אין לכם פטיש בשר, גב המחבת יעבוד בסדר. אתה יכול לעשות את זה יום קדימה ולהשאיר אותם מאוחסנים בניילון נצמד, מקופלים זה על זה. אתה יכול גם לבקש מקצב טוב לחתוך ולהכות עבורך את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
3
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. מצפים קלות את נתחי ההודו בקמח, וטופחים את העודפים; טובלים בביצים טרופות ואז מחפרים בפירורי לחם. כאשר שמן חם מבעבע, להוסיף חתיכות הודו. אל תצטופף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בואו חום 2-3 דקות, ולאחר מכן להפוך לבשל את הצד השני, עוד 30 שניות עד 1 דקה. ההודו יתבשל מהר מאוד ויתייבש אם מבושל יתר על המידה. בסיום מוציאים לתבנית אפייה או מגש ושומרים על חום. אין לשטוף מחבת מטגן!
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים חמאה במחבת ומטגנים ומניחים על אש בינונית-גבוהה. במקביל, ירידה רביולי לתוך המים הרותחים. כאשר החמאה מתחילה להפוך חום בהיר, להוסיף מרווה טרי. מערבבים כמה שניות; ואז מוסיפים חמוציות, ומקפיצים עד שהעורות מתחילים להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מרווה טרייהמרווה טרייה
רביולירביולי
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים מולסה, חומץ בלסמי ומרק, מגרדים את תחתית התבנית כדי לאסוף את כל הטעם של ההודו. מבשלים עד שהחמוציות רכות והרוטב מצפה את גב הכף, בערך 12-15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הקפד לטעום רוטב לתיבול לפני שאתה שופך אותו על תרנגול הודו!
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמוציותחמוציות
תיבולתיבול
מולסהמולסה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בדוק רביולי לאלילות תוך כ -3 דקות-קמצוץ קצוות בצק; זה צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
8
מסננים. מסדרים 1/4 מהרביוליס לאדם על צלחות חמות ושכבו חתיכת הודו מעל הרביולי. כפית רוטב מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב