טורקיה סקאלופיני ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוציות
רביולי צדפות וסקווש טורקיה עם חמאה חומה חמוציות עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 119 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פירורי לחם פנקו, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, צדפות עגל עם חמאה חומה וצלפים, ו רביולי חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו 4 ליטר מים מומלחים קלות לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בין שני גיליונות של פלסטיק לעטוף, קילו הודו חזה חתיכות כדי אפילו 1/4-אינץ עובי עם פטיש בשר. אם אין לכם פטיש בשר, גב המחבת יעבוד בסדר. אתה יכול לעשות את זה יום קדימה ולהשאיר אותם מאוחסנים בניילון נצמד, מקופלים זה על זה. אתה יכול גם לבקש מקצב טוב לחתוך ולהכות עבורך את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
טורקיה כולה
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
מחבת
3
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. מצפים קלות את נתחי ההודו בקמח, וטופחים את העודפים; טובלים בביצים טרופות ואז מחפרים בפירורי לחם. כאשר שמן חם מבעבע, להוסיף חתיכות הודו. אל תצטופף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
טורקיה כולה
קמח לכל מטרה
ביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בואו חום 2-3 דקות, ולאחר מכן להפוך לבשל את הצד השני, עוד 30 שניות עד 1 דקה. ההודו יתבשל מהר מאוד ויתייבש אם מבושל יתר על המידה. בסיום מוציאים לתבנית אפייה או מגש ושומרים על חום. אין לשטוף מחבת מטגן!
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
5
כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים חמאה במחבת ומטגנים ומניחים על אש בינונית-גבוהה. במקביל, ירידה רביולי לתוך המים הרותחים. כאשר החמאה מתחילה להפוך חום בהיר, להוסיף מרווה טרי. מערבבים כמה שניות; ואז מוסיפים חמוציות, ומקפיצים עד שהעורות מתחילים להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מרווה טרייה
רביולי
חמאה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים מולסה, חומץ בלסמי ומרק, מגרדים את תחתית התבנית כדי לאסוף את כל הטעם של ההודו. מבשלים עד שהחמוציות רכות והרוטב מצפה את גב הכף, בערך 12-15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הקפד לטעום רוטב לתיבול לפני שאתה שופך אותו על תרנגול הודו!
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מלח ופלפל
חמוציות
תיבול
מולסה
טורקיה כולה
מרק
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בדוק רביולי לאלילות תוך כ -3 דקות-קמצוץ קצוות בצק; זה צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
בצק
8
מסננים. מסדרים 1/4 מהרביוליס לאדם על צלחות חמות ושכבו חתיכת הודו מעל הרביולי. כפית רוטב מעליהם.