טורקיה-פשטידת פסטה
טורקיה-פסטה פאי דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת קוטג'מוקצפת, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), טורקיה-פשטידת פסטה, ו פסטו טורקיה ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הודו ובצל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה הוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות ותיבול איטלקי.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. מקציפים 1 ביצה והחמאה בקערה בינונית. מערבבים בגבינת פטוצ ' יני ומוצרלה. תערובת כפית לתוך צלחת עוגה ungreased, 10x1 1/2 אינץ'; לחץ באופן שווה על הצד התחתון ומעלה.
מערבבים גבינת קוטג 'וביצה 1; מורחים על תערובת פטוצ' יני על תחתית צלחת העוגה.
מפזרים ברוקולי. תערובת הודו כפית באופן שווה מעל.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חם במרכז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.