טורקיה ראגו עם פונטינה ופרמזן
טורקיה ראגו עם פונטינאן ופרמזן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 395 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, הודו טחון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם פונטינן ופרמזן פטריות, ראגו בקר עם ניוקי פרמזן, ו Ragú New-סטייק Tra Dish Parmesan.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף מעט חום, על 10 דקות. להפחית את החום נמוך ומערבבים שום. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את טורקיה הקרקע. מבשלים ומערבבים עד טורקיה הוא כבר לא ורוד.
מערבבים את העגבניות החתוכות לקוביות, עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל. מבשלים חשפו במשך 20 דקות.
מערבבים פסטה עם רוטב עגבניות במחבת. לזרוק פסטה עם גבינת פונטינה ו 1/2 כוס גבינת פרמזן עד הגבינה נמסה.
מגישים פסטה בקערה גדולה עם 3 כפות של גבינת פרמזן מפוזרים על גבי.