טורקיה רזה-סלט פסטה
סלט טורקיה-פסטה רזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שקדים unblanched, פרחי ברוקולי, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה קיסר עוף רזה, כלה רזה מדריך סלט פסטה, ו סלט פסטה הודו.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות האריזה השמטת מלח והוספת ברוקולי במשך 2 דקות האחרונות של בישול; לנקז. לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז.
בקערה גדולה, מערבבים פסטה, ברוקולי וכל שאר מרכיבי הסלט למעט שקדים.
בקערה בינונית, לנצח מרכיבים ההלבשה עם חוט להקציף עד חלקה.
הוסף לתערובת פסטה; לזרוק לערבב היטב. כיסוי; מקררים לפחות 2 שעות כדי למזג טעמים. לפני ההגשה, מוסיפים שקדים.