טורקיה תפוח מלית
מלית תפוחים בטורקיה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 104 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1167 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תפוחים, טימין, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -5 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה תפוח מלית, טורקיה תפוח פקאן מלית, ו טורקיה תפוח פקאן מלית.
הוראות
בתנור הולנדי מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את קוביות הלחם, התפוחים, הצימוקים, המלח, הטימין, המרווה והפלפל.
רק לפני האפייה, רופף דברים טורקיה עם 4 כוסות מלית.
מניחים את המלית שנותרה ב -2 קו ' משומן. תבנית אפייה; מקררים עד שהם מוכנים לאפייה. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 3-3 / 4 עד 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות עבור ההודו ו-165 מעלות עבור המילוי, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.)
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 20-30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה. מכסים את הודו ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים מלית וגילוף הודו. אם תרצה, סמיך טפטופי מחבת לרוטב.