קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה
טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אלה רומנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פנצ'טה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, טריפ טריפאן אללה רומנה בסגנון רומי, ו טריפן אלה רומנה (טריפה בסגנון רומי).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומערבבים לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
תנו לרוטב להתבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בינתיים קוצצים גס את פטריות הפורצ ' יני המשוחזרות. לאחר שרוטב העגבניות התבשל 30 דקות, הוסיפו את הפורצ ' יני לרוטב והמשיכו להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
קולים כבד, נקניק ופנצ ' טה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
כבדכבד
8
מוסיפים את רוטב העגבניות עם הפורצ ' יני ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9
תנו לרוטב להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים מעט את האורז וטוסטים, עד להזהבה, כ -2 דקות, מקפידים להפוך את האורז לצלייה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
מסירים את האורז מהאש ומשתמשים בכף עץ כדי לערבב פנימה את הפרמיג ' אנו והפטרוזיליה המגוררים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהם מעורבבים היטב לאורך האורז. בעזרת מרית מורחים את האורז על תבנית עם נייר אפייה או מגש הגשה להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
משמנים קלות את הצדדים והבסיס של קערת ערבוב מתכת 4 ליטר או תבנית עגולה בגודל דומה עם דפנות גבוהות (למשל תבנית קפיצית עם דפנות בגודל 3 אינץ'). אבק את הקערה, הבסיס והדפנות, עם מחצית מפירורי הלחם, מנער כל עודף. כף 1/4 את האורז לקערה ליצירת שכבה אחידה בעובי של כ-3/4 אינץ'. מצקת בזהירות את ראגו הבשר מעל האורז. השתמש באורז שנותר ליצירת שכבה שנייה מעל ראגו הבשר. שמור כל אורז נוסף (אתה לא רוצה שהשכבה תהיה בעובי של יותר מ-3/4 אינץ') לשימוש עתידי. מעל האורז עם פירורי הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מצקתמצקת
16
מניחים את טימבלו בתנור ואופים עד פירורי הלחם יוצרים קרום חום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה. אם פירורי הלחם מתחילים להחשיך מהר מדי, מכסים את החלק העליון של הקערה בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שארית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
17
מוציאים מהתנור והופכים את הטימבלו על מגש הגשה גדול מבלי להסיר את הקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
תן לטימבל לנוח 10 דקות, ואז לדפוק עם מפרקי האצבעות למעלה שחרר את הקערה, או פתח את תבנית הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
חותכים לטריזים ומגישים מיד.

מרכיבים