קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות26
ציון בריאות0
מגזין

טימין, לימון, ו ים מלח חמאה

טימין, לימון, ו ים מלח חמאה
טימין, לימון, ו ים מלח חמאה הוא צמחוני ומספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, קמח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טימין, לימון, ו ים מלח חמאה, עוגיות חמאה פריכיות לימון, ו עוגיות לימון טימין חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, מלח, קליפת לימון ותימין יחד בקערה בינונית. עם קצות האצבעות שלך, לשפשף את החמאה לתוך החומרים היבשים עד צורות תערובת גס, מתפורר. מערבבים את הביצה המוכה קלות, חלמונים, ומים יחד. שמור 1 כף של תערובת הביצה עבור צחצוח.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הפוך באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ומתמזגים עם הידיים מבלי ללוש את הבצק יחד; הבצק ייראה קצת מתפורר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש את הבצק יחד פעם או פעמיים, רק עד שהוא נדבק זה לזה. לחץ על הבצק לתוך דיסק 1 אינץ', לעטוף בסרט פלסטיק, ומקרר עד המשרד, על 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ביצהביצה
4
מחממים את התנור ל-350 ° F ומניחים את תחתית תבנית האפייה בנייר אפייה או מחצלת אפייה לא דביקה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מוציאים את הבצק מהמקרר, פותחים אותו ומניחים אותו על משטח עבודה משוריין. הקש את הבצק לתוך מלבן 6-by-5 אינץ'. עם מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן גדול בגודל 10 על 7 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
6
חותכים את הבצק לשניים, ויוצרים שתי חתיכות 5 על 7 אינץ'. באמצעות גלגל פיצה או סכין חיתוך חדה, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. בזהירות למקם את העוגיות על תבנית אפייה מוכן משאיר מקום קטן בין כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
7
מברשת את צמרות עם תערובת ביצה שמורה ומפזרים קצת מלח ים גס על גבי. לחץ בעדינות את המלח על פני השטח של כל עוגייה, כך שהוא לא נופל.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
8
אופים עד השחמה קלה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים למתלה קירור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. לאחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.