טימין, לימון, ו ים מלח חמאה
טימין, לימון, ו ים מלח חמאה הוא צמחוני ומספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, קמח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טימין, לימון, ו ים מלח חמאה, עוגיות חמאה פריכיות לימון, ו עוגיות לימון טימין חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, מלח, קליפת לימון ותימין יחד בקערה בינונית. עם קצות האצבעות שלך, לשפשף את החמאה לתוך החומרים היבשים עד צורות תערובת גס, מתפורר. מערבבים את הביצה המוכה קלות, חלמונים, ומים יחד. שמור 1 כף של תערובת הביצה עבור צחצוח.
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ומתמזגים עם הידיים מבלי ללוש את הבצק יחד; הבצק ייראה קצת מתפורר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש את הבצק יחד פעם או פעמיים, רק עד שהוא נדבק זה לזה. לחץ על הבצק לתוך דיסק 1 אינץ', לעטוף בסרט פלסטיק, ומקרר עד המשרד, על 1/2 שעה.
מחממים את התנור ל-350 ° F ומניחים את תחתית תבנית האפייה בנייר אפייה או מחצלת אפייה לא דביקה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, פותחים אותו ומניחים אותו על משטח עבודה משוריין. הקש את הבצק לתוך מלבן 6-by-5 אינץ'. עם מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן גדול בגודל 10 על 7 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים את הבצק לשניים, ויוצרים שתי חתיכות 5 על 7 אינץ'. באמצעות גלגל פיצה או סכין חיתוך חדה, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. בזהירות למקם את העוגיות על תבנית אפייה מוכן משאיר מקום קטן בין כל עוגייה.
מברשת את צמרות עם תערובת ביצה שמורה ומפזרים קצת מלח ים גס על גבי. לחץ בעדינות את המלח על פני השטח של כל עוגייה, כך שהוא לא נופל.
אופים עד השחמה קלה, כ -20 דקות.
מעבירים למתלה קירור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. לאחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.