קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

טיפש אוכמניות

טיפש אוכמניות
טיפש אוכמניות יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 354 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, יוגורט יווני, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו טיפש אוכמניות, טיפש אוכמניות, ו טיפש אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר שלבו פירות יער, 1/3 כוס סוכר, עמילן תירס, מלח ומיץ לימון. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד להמסת הסוכר, הגרגרים התרככו והמיצים התעבו מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומניחים להתקרר תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומקררים עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה צוננת, בעזרת מערבל חשמלי עם מכות צוננות, מקציפים שמנת ושאר 1 כף. סוכר עד פסגות רכות הטופס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים יוגורט ווניל ומקציפים עד שנוצרות פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
5
בעזרת מרית גדולה מקפלים בעדינות את תערובת האוכמניות לתערובת שמנת עד שהיא בקושי משולבת, עם פסים שנותרו. מחלקים תערובת בין 6 קערות, מעליהם אוכמניות נוספות, אם רוצים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך