טירמיסו צימוקים רום
רום צימוקים טירמיסו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוזים, ladyfingers, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הצימוקים ו 2 כפות של רום בקערה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים במיקרוגל גבוה במשך 1 דקה. לחשוף ולהניח בצד להתקרר.
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד עבה מאוד וצהוב בהיר. מנמיכים את המהירות נמוך ומערבבים את המסקרפונה עד חלקה. עם המיקסר עדיין נמוך, להוסיף 1/2 כוס רום, 1/4 כוס מיץ תפוזים, תמצית וניל, ואת הזרעים של שעועית וניל. מערבבים עד בשילוב.
יוצקים את שארית 1/2 כוס רום ונותר 1/2 כוס מיץ תפוזים בקערה רדודה. טובלים צד אחד של כל ladyfinger במהירות בתערובת הרום ומניחים אותם בשכבה אחת ב 9 על 11 על ידי מלבני 2 אינץ ' או צלחת סגלגלה. לשבור את ladyfingers חתיכות קטנות ולטבול אותם בתערובת הרום כדי למלא את החללים.
מפזרים חצי צימוקים רום באופן שווה על גבי.
יוצקים חצי תערובת mascarpone מעל להפיץ באופן שווה. חזור על השכבות של ladyfingers טבולה, צימוקים ספוג רום, תערובת mascarpone. להחליק את החלק העליון, לכסות עם ניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 6 שעות, אבל רצוי בין לילה.
לפני ההגשה, מפזרים את החלק העליון עם שוקולד מגולח ומגישים קר.