קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות55
מגזין

טל רונן אגבה ליים בגריל טופו עם סלט כרוב אסייתי ופירה בטטות

טל רונן אגבה ליים בגריל טופו עם סלט כרוב אסייתי ופירה בטטות
טל רונן של אגבה ליים גריל טופו עם סלט כרוב אסייתי ופירה בטטות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צוף אגבה, צנון דייקון, שמן זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סטייק צלוי אסיאתי עם סלט כרוב מתוק, סטייק צלוי אסיאתי עם סלט כרוב מתוק, ו צ'יפוטלה-פירה ליים בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את טופו בשכבה אחת בצלחת רדודה nonreactive. בקערה קטנה, לטאטא יחד את שאר מרכיבי טופו.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים מעל טופו ומרינדה במקרר במשך 2 שעות.מחממים התנור ל 300 F. שמן קל גיליון אפייה. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הטופו מן המרינדה (להזמין את המרינדה) ולסדר אותו בשכבה אחת על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך 15 דקות.בינתיים, יוצקים את המרינדה לתוך סיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת זיגוג syrupy, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים גריל חיצוני או מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
5
מעבירים את לוחות הטופו מדף האפייה לגריל וגריל במשך 3 עד 4 דקות, או עד מסומן גריל. הפוך את טופו מעל בנדיבות מברשת עם זיגוג; לבשל במשך 3 עד 4 דקות, או עד גריל מסומן.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את טופו לתבנית האפייה, הופך אותו כך הצד המזוגג הוא למטה, ולאחר מכן זיגוג את הצד העליון.הבא, בקערה גדולה, להקציף יחד את החומץ, נקטר אגבה, מלח, מיץ ליים, ורוטב סויה. המשך לטאטא במרץ בכיוון אחד כפי שאתה לאט לשפוך את השמן בזרם דק עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את שאר מרכיבי סלט הכרוב לקערה וזורקים למעיל.מבשלים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר של מים רותחים במשך 20 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8
ניקוז.
9
שים את תפוחי האדמה המתוקים, קשיו טחון, ממרח חמאה טבעי, ופלפל צ ' יפוטלה בקערה של מערבל דוכן מצויד עם הקובץ המצורף whiskotle. לחלופין, לשים את החומרים בקערה גדולה ולהשתמש מיקסר כף יד. שוט על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה ורך. מתבלים במלח ופלפל taste.To להרכיב את המנה, במקום רבע של תפוחי אדמה מתוקים בכף באמצע צלחת הגשה. למעלה עם רבע מסלט הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאהממרח חמאה
10
מניחים 2 פרוסות טופו על גבי סלט הכרוב או בזווית נגד תפוחי אדמה מתוקים וסלט כרוב. חזור עם שאר החומרים.זמן הכנה: 1 שעה, בתוספת 2 שעות השריה
מרכיבים שתצטרך
11
עבור מתכונים גדולים יותר, לרכוש את הספר של טל רונן, הטבח המודע.

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקטר אגבה קלנקטר אגבה קל1אוראו ממולאים כפוליםנקטר אגבה קלנקטר אגבה קל3קצת קישואים קצוציםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי שומשום שחורים ולבנים מעורביםזרעי שומשום שחורים ולבנים מעורבים2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום ארוז בקלילותסוכר חום ארוז בקלילות1-2 כפות שמן זית כתית מעולהפלפל צ'יפוטלה, זרעי טחוןפלפל צ'יפוטלה, זרעי טחון1כף. חומץ ביין אדוםגזר, מקולף וג'וליאןגזר, מקולף וג'וליאן1צנון דייקון, מקולף וג'וליאןצנון דייקון, מקולף וג'וליאן454פלפל האבנרוטופו מוצק במיוחד, לחתוך ללוחות 8 (1/4 אינץ ' עבה) טופו מוצק במיוחד, לחתוך ללוחות 8 (1/4 אינץ ' עבה)2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק3שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות2מיץ לייםמיץ ליים2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי1עץכרוב נאפה, קרוע לגזרים.כרוב נאפה, קרוע לגזרים.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקשיו טחוןקשיו טחון3קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זעפרןשמן זעפרן1scallion, juliennedscallion, julienned1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים, או יותר לפי הטעםמלח ים, או יותר לפי הטעם3קצת קישואים קצוציםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםממרח חמאה טבעיממרח חמאה טבעי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה שויורוטב סויה שויו1אוראו ממולאים כפוליםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2largesבטטות, קלופים וחתוכים לקוביותבטטות, קלופים וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Indaba Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.