טלאפיה מוקפצת מעל צ'ארד שוויצרי עם חמאת טרגון
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. אם יש לכם אמנון, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוקפץ Chard שוויצרי, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 30 עד 45 שניות.
הוסף חופן גדול של chard השוויצרי ומבשל, זורק לעתים קרובות, עד שהוא התמוטט מספיק כדי להוסיף יותר. המשך להוסיף את chard בקבוצות עד הכל במחבת ולאחר מכן לבשל עד מכרז, 2 עד 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מחלקים את המזג בין שתי צלחות לארוחת ערב, ומתחממים. למחוק את המחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני גבוה.
הוסף 1 Tbs. של החמאה ולתת לו להמיס.
מפזרים את אמנון עם 1/4 כפית. מלח וכמה טחנות פלפל.
מוסיף את אמנון ומבשל, פונה פעם באמצע הבישול, עד שלה משחימים היטב מבושל דרך, 4 עד 6 דקות. למעלה chard עם אמנון ולשמור חם.
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד משחימים קלות ומתחילים להתרכך, 30 עד 60 שניות.
מוסיפים את מיץ הלימון; זה צריך להתאדות כמעט מיד, אבל אם לא, לבשל עד כמעט התאדה, על 30 שניות.
הסר את המחבת מהחום ולהוסיף את 4 Tbs. חתיכות חמאה וטרגון, ערבוב כל הזמן עד שהחמאה נמסה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים את רוטב החמאה על הדגים ואת chard ומגישים מיד.
אורז חום עם אגוזי מלך וצימוקים זהובים.
בהתבסס על שתי מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.