קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

טלה 4 שעות

טלה 4 שעות
כבש 4 שעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, רגל של כבש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רגל טלה של שבע שעות, רגל טלה של שבע שעות, ו כתף טלה של שלוש שעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את הטלה בכל רחבי עם שמן זית ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לחמם תנור הולנדי גדול מאוד כגון Le Creuset מעל חום בינוני גבוה עד חם שלה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים את הכבש וצור על כל הצדדים במשך כ -12 דקות, עד השחיתו בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
הסר את הטלה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים את היין ו-2 כוסות מים למחבת ומבשלים דקה או שתיים, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השום, רוזמרין, קורנית, ועלי דפנה והכבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מניחים את המכסה על הסיר ואופים בתנור במשך 4 שעות, מתבלים מדי פעם. (אם אין לך מכסה, אתה יכול לכסות אותו בחוזקה עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום.)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
לאחר 4 שעות, הטלה צריך להיות רך להפליא ונופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10
הסר את הטלה לצלחת, לכסות אותו בחוזקה בנייר כסף ולאפשר לו לנוח. מסננים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות כדי להפחית. הכבש יהיה רך מדי לחתוך; לשרת אותו חם עם כפיות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה