קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

טלה 4 שעות

טלה 4 שעות
כבש 4 שעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, רגל של כבש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רגל טלה של שבע שעות, רגל טלה של שבע שעות, ו כתף טלה של שלוש שעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הטלה בכל רחבי עם שמן זית ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לחמם תנור הולנדי גדול מאוד כגון Le Creuset מעל חום בינוני גבוה עד חם שלה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הכבש וצור על כל הצדדים במשך כ -12 דקות, עד השחיתו בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
הסר את הטלה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים את היין ו-2 כוסות מים למחבת ומבשלים דקה או שתיים, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את השום, רוזמרין, קורנית, ועלי דפנה והכבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מניחים את המכסה על הסיר ואופים בתנור במשך 4 שעות, מתבלים מדי פעם. (אם אין לך מכסה, אתה יכול לכסות אותו בחוזקה עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
לאחר 4 שעות, הטלה צריך להיות רך להפליא ונופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10
הסר את הטלה לצלחת, לכסות אותו בחוזקה בנייר כסף ולאפשר לו לנוח. מסננים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות כדי להפחית. הכבש יהיה רך מדי לחתוך; לשרת אותו חם עם כפיות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ