טלה 4 שעות
כבש 4 שעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, רגל של כבש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רגל טלה של שבע שעות, רגל טלה של שבע שעות, ו כתף טלה של שלוש שעות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
לשפשף את הטלה בכל רחבי עם שמן זית ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
לחמם תנור הולנדי גדול מאוד כגון Le Creuset מעל חום בינוני גבוה עד חם שלה.
מוסיפים את הכבש וצור על כל הצדדים במשך כ -12 דקות, עד השחיתו בכל רחבי.
מוסיפים את היין ו-2 כוסות מים למחבת ומבשלים דקה או שתיים, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית.
מוסיף את השום, רוזמרין, קורנית, ועלי דפנה והכבש על גבי.
מניחים את המכסה על הסיר ואופים בתנור במשך 4 שעות, מתבלים מדי פעם. (אם אין לך מכסה, אתה יכול לכסות אותו בחוזקה עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום.)
לאחר 4 שעות, הטלה צריך להיות רך להפליא ונופל מהעצם.
הסר את הטלה לצלחת, לכסות אותו בחוזקה בנייר כסף ולאפשר לו לנוח. מסננים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות כדי להפחית. הכבש יהיה רך מדי לחתוך; לשרת אותו חם עם כפיות והרוטב.