טלה מרוקאי עם טאבולה ושום פריך
צריך מנה עיקרית ללא חלב? טלה מרוקאי עם Tabbouleh ו שום פריך יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך בולגור, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: כבש מרוקאי, כבש מרוקאי, ו כבש מרוקאי.
הוראות
מוסיפים את הבורגול לסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות. להפחית את החום ומבשלים את הבורגול במשך 10 עד 12 דקות או עד רק במכרז.
מסננים את הבורגור במסננת. אפשר להתקרר ולאחר מכן להעביר לקערה רדודה קטנה.
מוסיפים את מיץ הלימון, פטרוזיליה, עגבניה, וכף אחת של שמן הזית וזורקים עד שכל הדגנים מצופים ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מחממים את שאר 1 כף שמן זית בתבשיל בינוני עם תחתית כבדה או תנור הולנדי על אש בינונית גבוהה. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את הטלה וצור במשך 8 עד 12minutes או עד להשחמה יפה על כל הצדדים.
בעוד הכבש הוא בראונינג, מוסיפים את הבצל, גזר, וסלרי למחבת יחד עם הקורנית. מערבבים את הירקות מדי פעם.
מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד מופחת כמה כפות.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הכבש ומביאים לרתיחה, מערבבים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי להמיס כל מוצקים משחימים לתוך הנוזל.
הסר מהחום ולכסות את התבשיל עם מכסה הדוק הולם.
מניחים במרכז התנור ומבשלים 1 שעה או עד הבשר רך וכמעט נופל מהעצם. להפריש ולאפשר להתקרר. כאשר מגניב, לקרר את הטלה עד הגשה. זרוק את הירקות ועשבי תיבול.
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר קטן, עמוק לעומק של 1h אינץ'.
חום מעל חום בינוני עד מטגן עמוק רושם מדחום 163°.
מטגנים את פרוסות השום בשמן במשך 1 עד 2 דקות או עד שהם הופכים זהב. צפה בזהירות כי הם מטגנים מהר מאוד.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת למגבת נייר לניקוז.
מעבירים לצלחת שטוחה, מתבלים במלח, ומאפשרים להתקרר לחלוטין. כפי שהם מגניבים, פרוסות השום המטוגנות יהפכו פריכות מאוד.
כדי לשרת, למשוך או לחתוך את הבשר מהעצם ולחתוך לחתיכות קטנות.
מניחים חלק tabbouleh על כל אחד 6 צלחות קטנות יחד עם כמה כבש. למעלה כל מנה עם שום פריך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. טרמונטו הוא המחבר, יחד עם שותפו גייל גאנד, של הברזיות האמריקניות וביצי קמח מסוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, The Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (by Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen ו-American Brasserie.
אתה מאמין שאף אחד לא בדק את המתכון הזה עדיין? ביקורות תובנה ומודעות היטב על ידי החברים שלנו הם חלק ממה שהופך Epicurious אתר המזון הטוב ביותר על פני כדור הארץ. היכנס כדי להיות הראשון לסקור את המתכון הזה, ולהפוך את דעתך שמעה.
{{ _.כל (פריטים, פונקציה (פריט) {}}
מתכונים נוספים מ-Bon Appétit
חזה עוף עם עגבניות מיובשות וקרום שום
Roulade טורקיה קלוי בתנור
תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב
עוף מרוקאי עם לימונים שמורים של מאייר וזיתים ירוקים
סנאפר אדום צלוי עם רוטב תמרינדי
כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג ' ינג ' ר
עוף צלוי עם רוטב פירות מתובל
כוסברה-ו-צ ' ילה-שפשף צלעות כבש