טלה קארי
טלה קארי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל, רוטב זר חום, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, טלה קארי, ו טלה קארי.
הוראות
סלרי מוקפץ, בצל ותפוח בחמאה בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד הבצל הוא חום זהוב. מערבבים בקמח.
לשלב מים ורוטב זר; בהדרגה להוסיף תערובת מרוסקת, מיזוג עד חלקה.
הוסף הבא 6 מרכיבים, ערבוב היטב. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 30 דקות או עד תערובת מעובה תוסס.
מגישים מעל אורז מבושל חם עם התבלינים הבאים: (כ 3/4 כוס כל) chutney, קשקשים קוקוס, ביצה מבושלת קשה קצוצה, בייקון מתפורר מבושל, ובוטנים מומלחים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.