טליאטלה עם תירס ועגבניות שרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו טליאטלה עם תירס ועגבניות שרי. מתכון זה מכין 2 מנות עם 695 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו טליאטלה עם שרימפס, קישואים ועגבניות שרי, טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי מתפוצצות וארוגולה, ו טליאטלה ביתית עם פרחי קישואים ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב.
מצפים מחבת מטגן גדולה בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כאשר השום הפך צבע חום זהוב יפה, להסיר אותו ולזרוק.
מוסיפים את עגבניות הענבים וחצי מהציר ומתבלים במלח. מבשלים את התבנית עד שהעגבניות נבלו ומשחררות את המיצים שלהן.
מוסיפים את התירס ואת הציר שנותר ומבשלים עד שהתירס מבושל.
בזמן שהתירס מתבשל מוסיפים את הפסטה לסיר המים הרותחים המלוחים. מבשלים את הפסטה עד שהמים חוזרים לרתיחה מתגלגלת בתוספת 1 דקה.
מוציאים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה לתבנית המטגנת עם העגבניות והתירס.
מוסיפים כחצי כוס ממי הבישול של הפסטה ומבשלים עד שהמים מתאדים והרוטב נצמד לפסטה.
מוציאים את המחבת מהחום. זורקים פנימה את הפרמיגיאנה, הבזיליקום וטפטוף גדול של שמן זית כתית מעולה באיכות גבוהה. מערבבים או זורקים את הפסטה במרץ. מחלקים את הפסטה בין 2 מנות הגשה, מפזרים מעט יותר פרמיגיאנה מגוררת ומגישים מיד.