טלמי
Talamee יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 711 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה טוב. מתכונים דומים: .
הוראות
ממיסים סוכר בכ 1 כוס מים.
בואו לעמוד במשך כ -10 דקות, עד קצף.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת השמרים, מים, שמן, וכמחצית הקמח עד מעורבב היטב. בהדרגה לערבב את שאר הקמח עד הבצק הוא נוקשה מספיק כדי להוציא מהקערה. ללוש על משטח משוריין עד חלק וגמיש, על 10 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת, ומכסים במטלית. אפשר לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל. זה ייקח 1 עד 2 שעות.
מחלקים את הבצק לסעיפים בגודל של אשכולית. טופס לתוך כדורים חלקים, לכסות עם מטלית, ולתת לעלות שוב במשך כ 30 דקות.
על משטח מקומח קל, לשטח כל כדור לעובי 1/2 אינץ', לחיצה עם האצבעות. מעגלים צריך להיות על פני 8 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
תן לנוח במשך כ 10 דקות, או בזמן שאתה מחממים את התנור .
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
אופים סיבובים עד העליון הוא השחמה קלות, 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור, ומברשת עם חמאה מומסת. חזור עם הלחם שנותר.