טמל בשר צ'יפוטלה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, בצק מאסה בסיסי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Chipotle Chicken Tamales, צ'יפוטלה חזיר Tamales עם כוסברה-סיד קרם, ו צ'יפוטלה בטטה, תרד וטמאלה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קליפות תירס בקערה גדולה; מכסים במים. קליפות משקל למטה עם פחית; להשרות 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורגנו, מלח, בשר בקר; לבשל 8 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב להתפורר.
מוסיפים רוטב צ ' יפוטלה; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
עבודה עם קליפה אחת בכל פעם, במקום על 3 כפות בצק בסיסי מסה במרכז הקליפה על 1/2 אינץ 'מלמעלה קליפה; לחץ על הבצק לתוך 4 אינץ' ארוך על ידי מלבן 3 אינץ ' רחב. כפית על 1 כף ערמת תערובת בשר בצד אחד של בצק. באמצעות קליפות תירס כמדריך שלך, לקפל קליפה מעל tamale, להיות בטוח כדי לכסות מילוי עם בצק; לקפל מעל 1 יותר זמן. מקפלים את הקצה התחתון של קליפה תחת.
מניחים tamale, צד התפר למטה, על המדף של מחבת מטלית מרופדת במגבת לחה. חזור על הנוהל עם קליפות שנותרו, בצק מאסה בסיסי, ומילוי. מכסים tamales מלא עם עוד מגבת לחה.
יוצקים 2 כוסות מים חמים בתחתית מחבת broiler; למעלה עם מתלה מוכן.
Tamales Steam ב 450 במשך 55 דקות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על עומק של כ 1/2 אינץ'.
תנו לטמאלס לעמוד 10 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.