טמפה אפויה בתנור
טמפה אפויה בתנור דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 139 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו קישואים, שרי, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו טאגין ירקות עם טמפה אפויה, כיצד לבצע הפחתה בלסמית תוך 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, ג'י-אף אם משתמשים בטמפה ג' י-אף), ו ירקות & טמפה מרושל המחץ + כל מה שאי פעם רצית לדעת על טמפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים שמן ופלפל אדום כתוש בכלי תבשיל 2 ליטר חסין כיריים.
מטגנים על אש בינונית במשך 1 דקה.
מוסיפים כרישה, שאלוט, פלפל אדום ושום.
מוסיפים את הגזר והקישואים.
קולים תוך ערבוב תדיר במשך 5 דקות.
מוסיפים את הטמפה ומקפיצים עוד 5 דקות.
מוסיפים את השרי, העגבנייה והתמרי.
קולים למשך 5 דקות נוספות.
מכסים תבשיל קדירה ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.