קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

טמפה אפויה בתנור

טמפה אפויה בתנור
טמפה אפויה בתנור דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 139 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו קישואים, שרי, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו טאגין ירקות עם טמפה אפויה, כיצד לבצע הפחתה בלסמית תוך 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, ג'י-אף אם משתמשים בטמפה ג' י-אף), ו ירקות & טמפה מרושל המחץ + כל מה שאי פעם רצית לדעת על טמפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שמן ופלפל אדום כתוש בכלי תבשיל 2 ליטר חסין כיריים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מטגנים על אש בינונית במשך 1 דקה.
4
מוסיפים כרישה, שאלוט, פלפל אדום ושום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מטגנים במשך 3 דקות.
6
מוסיפים את הגזר והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
קולים תוך ערבוב תדיר במשך 5 דקות.
8
מוסיפים את הטמפה ומקפיצים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
9
מוסיפים את השרי, העגבנייה והתמרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תמריתמרי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
קולים למשך 5 דקות נוספות.
11
מכסים תבשיל קדירה ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה