טמפורה ירקות בקארי
טמפורה ירקות בקארי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 366 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כל כך פטריות כפתור, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו ירקות טמפורה, ירקות טמפורה, ו שרימפס וירקות טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את פרוסות החצילים עם 1/2 כפית מלח; להפריש במשך 10 עד 15 דקות. לאחר מכן, עם מגבת נייר, טפיחה לייבש את הלחות מן הפרוסות.
מניחים את הדבק קארי בקערה יחד עם 1/4 כוס מים.
מערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הביצה והקמח לקערה ומערבבים קלות. החובט צריך להיות קצת גושי.
הוסף את קוביית הקרח לבלילה ממש לפני השימוש.
מחממים את השמן בווק או במחבת עד 350 ° F.
קחו פרוסת ירק אחת ודלו מעט בקמח. ואז לטבול את הפרוסה בבלילה, ולהוסיף אותו לשמן החם. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות, בהתאם לצמח, עד הבלילה הוא חום זהוב והירק מבושל דרך. הפטריות יארכו יותר (כ 4 דקות).
להעביר את הירקות המטוגנים למתלה כדי למנוע את הציפוי מלהפוך רטוב. לאכול בהקדם האפשרי עבור crispiness אופטימלי.