קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

טנדרלוין בקר בקרום מלח Herbed

טנדרלוין בקר בקרום מלח Herbed
טנדרלוין בקר בקרום מלח Herbed עשוי להיות רק קרום אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 255 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, בשר טנדרלוין צלי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פילה בקר בקרום מלח, טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), ו בשר בקר Herbed Tenderloin (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בשר בקר יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז בשר בקר חום (למעט מסתיים), מפנה מדי פעם, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים בקר למחבת צלייה רדודה, ומשאירים שאריות מחבת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מערבבים יחד מלח, רוזמרין, פלפל, ומים עד תערובת דומה חול רטוב. תערובת מלח טפיחה על גבי הצדדים של בשר כדי מעיל באופן שווה לצלות באמצע התנור עד מדחום מיד לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך אוגרי בשר 54° עבור בינוני נדיר, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בואו בשר לעמוד במחבת צלייה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
הסר קרום מלח ולהעביר בשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומיצי בשר כפית מ מחבת על פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)