טנדרלוין בקר בקרום מלח Herbed
טנדרלוין בקר בקרום מלח Herbed עשוי להיות רק קרום אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 255 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, בשר טנדרלוין צלי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פילה בקר בקרום מלח, טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), ו בשר בקר Herbed Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז בשר בקר חום (למעט מסתיים), מפנה מדי פעם, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים בקר למחבת צלייה רדודה, ומשאירים שאריות מחבת במחבת.
מערבבים יחד מלח, רוזמרין, פלפל, ומים עד תערובת דומה חול רטוב. תערובת מלח טפיחה על גבי הצדדים של בשר כדי מעיל באופן שווה לצלות באמצע התנור עד מדחום מיד לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך אוגרי בשר 54° עבור בינוני נדיר, 25 עד 30 דקות.
בואו בשר לעמוד במחבת צלייה 5 דקות.
הסר קרום מלח ולהעביר בשר ללוח חיתוך.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומיצי בשר כפית מ מחבת על פרוסות.