טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול
מתובל בשר טנדרלוין עם חמאת שום עשבי תיבול קלוי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, אורגנו, פלפל טחון גס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, שום ועשב צלוי בשר חזיר Tenderloin, ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת.
הוראות
בקערה, לערבב את הפלפל, מלח, סוכר חום, רוטב סויה, חומץ 1 כפית שמן זית. לשפשף 2 כפיות של הדבק על כל סטייק. לעטוף את הסטייקים בנפרד פלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, על ריבוע כפול שכבה של רדיד אלומיניום, לזרוק את השום עם עשבי תיבול; לטפטף את הנותרים 1 כף שמן על גבי. מקפלים את הסכל כדי לצרף את השום ולהעביר לתבנית אפייה. צולים במשך 45 דקות, עד השום הוא רך מאוד.
כאשר השום הוא מגניב, לסחוט את שיני מעורם לתוך קערה; להוסיף את עשבי תיבול. באמצעות מזלג, מועך את השום עם עשבי תיבול וחמאה. כפית את חמאת שום על גיליון של ניילון לעטוף, להתגלגל לתוך יומן ומקרר עד המשרד, 30 דקות.
לבנות אש חמה מאוד בצד אחד של גריל פחם או להדליק גריל גז. לפתוח כל סטייק וגריל על אש גבוהה במשך כ 7 דקות, מפנה פעם אחת, לבשר נדיר. עבור בינוני נדיר, להעביר את הסטייקים לצד הקריר של הגריל, לסגור את המכסה ולבשל במשך 4 דקות יותר, הופך אותם פעם אחת באמצע. למעלה את הסטייקים עם חמאת שום עשב ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.