טנדרלוין בקר מצופה פקאן עם ערער Jus
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פילה בקר מצופה פקאן עם ערער Jus יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 889 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, חלמונים, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פקאן בשר חזיר מצופה בטנדרלוין, בשר חזיר מצופה פקאן, ו טנדרלוין הודו מצופה פקאן עם סלסה אפרסק בגריל.
הוראות
מתבלים את הפילה במלח ופלפל. בכל אחד 2 מחבתות עמוקות גדולות, להמיס 1 כף חמאה ב 1 כף שמן זית.
הוסף את tenderloins למחבתות ומבשלים על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב מעט.
בקערה קטנה, מערבבים את הקטשופ, החרדל והחלמונים ומברישים את התערובת על כל הפינות.
מעבירים את הבשר למחבת צלייה גדולה.
מפזרים את אגוזי פקאן בכל רחבי ולחץ כדי לעזור להם לדבוק. צלוי באמצע התנור במשך כ -25 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של כל tenderloin רושמים 125 עבור בינוני-נדיר. מכסים את הצלי באופן רופף עם נייר אם ציפוי חומים מהר מדי.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, לשפוך את השומן באחד המחבתות המשמשות להשחמת הבשר.
מוסיפים את שאלוט, שום וגזר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת גרגרי ערער ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת, עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם ל-1/2 כוס, כ -10 דקות.
מוסיפים את המשטח ומביאים לרתיחה. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה קשה על המוצקים. מתבלים את jus עם מלח ופלפל ומערבבים את שארית 1 כף חמאה.
לגלף את הצלי ולשרת עם jus ערער בצד.