צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פילה בקר מצופה פקאן עם ערער Jus יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 889 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, חלמונים, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פקאן בשר חזיר מצופה בטנדרלוין, בשר חזיר מצופה פקאן, ו טנדרלוין הודו מצופה פקאן עם סלסה אפרסק בגריל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את הפילה במלח ופלפל. בכל אחד 2 מחבתות עמוקות גדולות, להמיס 1 כף חמאה ב 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
הוסף את tenderloins למחבתות ומבשלים על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות.
4
העברה למתלה ולתת מגניב מעט.
5
בקערה קטנה, מערבבים את הקטשופ, החרדל והחלמונים ומברישים את התערובת על כל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים את הבשר למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
מפזרים את אגוזי פקאן בכל רחבי ולחץ כדי לעזור להם לדבוק. צלוי באמצע התנור במשך כ -25 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של כל tenderloin רושמים 125 עבור בינוני-נדיר. מכסים את הצלי באופן רופף עם נייר אם ציפוי חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
בינתיים, לשפוך את השומן באחד המחבתות המשמשות להשחמת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
10
הוסף 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
מוסיפים את שאלוט, שום וגזר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזיר
שום גויה®
12
מוסיפים את רסק העגבניות ואת גרגרי ערער ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
13
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת, עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם ל-1/2 כוס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את המשטח ומביאים לרתיחה. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה קשה על המוצקים. מתבלים את jus עם מלח ופלפל ומערבבים את שארית 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות