טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם, וצ'יפס Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, פטריות, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב יין אדום.
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף שאלוט ופטריות; sauté עד מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
3
מפזרים סוכר מעל; sauté עד תערובת הוא חום עמוק, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים חומץ; מערבבים עד הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
5
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחתים בחצי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את שני המרקים, קורנית, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו 35 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
7
מסננים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה. להביא רוטב להתבשל מעל חום בינוני גבוה; בהדרגה לטאטא בתערובת קמח. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על חום בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מדף על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים בשר למדף על תבנית אפייה. צולים בתנור עד מדחום מוכנס למרכז של רשם בשר 49° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר בשר בקר לחיתוך קרש ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
מרתיחים קצפת בסיר גדול כבד עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף חצי תרד לסיר ולזרוק רק עד תרד מתחיל לנבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להוסיף תרד שנותר סיר; לזרוק רק עד כל התרד הוא נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חותכים בשר טנדרלוין לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחלקים תרד מוקרם בין 6 צלחות. למעלה עם פרוסות בשר, חלוקת שווה. רוטב כפית שוב ושוב סביב בשר בקר. מחלקים צ ' יפס Truffled בין צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלוין
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'