טנדרלוין בקר צלוי עם ויניגרט שרי וגרס
טנדרלוין בקר צלוי עם ויניגרט שרי וגזרת נחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין שרי, מלח גס וכשר, גרגרי פלפל גסים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גרגיר הנחלים, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט שרי, Sous Vide חזיר Tenderloin עם שרי-שאלוט ויניגרט, ו מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור עד 260°. לשפשף 1 כף שמן זית לתוך בשר בקר, ולאחר מכן לשפשף מלח כשר ופלפלים מעורבים קרקע.
מניחים בשר בקר על תבנית אפייה קטנה. צלי 10 דקות. להפחית את החום ל 232° וצלי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר125 עבור בינוני נדיר, על 15 דקות יותר.
תן בשר לעמוד 5 דקות (טמפרטורה פנימית של בשר יגדל 5 עד 10 מעלות).
בינתיים, להקציף הנותרים 5 כפות שמן זית, חומץ, חרדל בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים בצלצלי שאלוט ויניגרט העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
סדר גרגיר הנחלים על מגש קטן.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים פרוסות חופפות על גבי גרגיר הנחלים.
טפטוף כל מיצים שהצטברו על בשר. כפית חצי ויניגרט במרכז הבשר ועל גרגיר הנחלים.
לשרת, עובר ויניגרט שנותר בנפרד.