קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טנדרלוין עגל מצופת עשבי תיבול ושורש סלרי וספורטו אגס ברוטב דובדבנים

טנדרלוין עגל מצופת עשבי תיבול ושורש סלרי וספורטו אגס ברוטב דובדבנים
טנדרלוין עגל מצופים עשב ושורש סלרי וספורטו אגס עם רוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. אם יש לך טימין, בשר עגל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שורש סלרי וסלט אגס, סלט שורש אגס וסלט סלרי, ו סטייק פילה בקר עם שורש סלרי מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מברשת 4 (3 אינץ') ramekins עם חמאה ומעיל עם פירורי לחם טריים, הקשה החוצה הזמנת עודף. בסיר גדול של מים רותחים, שורש סלרי בלאנש עם קמצוץ של מלח, שום ותימין במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים
CeleriacCeleriac
חמאהחמאה
שוםשום
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סירסיר
2
הסר מהמים באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
במחבת גדולה, על חום בינוני גבוה, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל הטחון ואת שורש הסלרי, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד הבצל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
CeleriacCeleriac
בצלבצל
5
הסר מהחום. בקערה בינונית, להכות ביצים ולהקציף באגס, פטרוזיליה קצוצה, פירה, תערובת שורש סלרי ומלח ופלפל. מילוי ramekin חצי דרך עם תערובת שורש סלרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ביצהביצה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מניחים 1 קוביית פונטינה באמצע, ולאחר מכן לסיים מילוי ramekin עם תערובת שורש סלרי לכסות עם פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
CeleriacCeleriac
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כדי להפוך את רוטב הדובדבן: במחבת בינונית, חום שנותר שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
10
מוסיפים 1/2 כוס דובדבנים, מולסה, יין פורט ומניות עגל. להפחית את הרוטב 1 כוס. מסננים רוטב דרך מסננת סינית או מסננת משובחת לקערה נקייה ומקציפים בחמאה כדי לסיים. עונה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
יציאהיציאה
דובדבניםדובדבנים
מולסהמולסה
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
11
מוסיפים דובדבנים הנותרים לרוטב. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
12
כדי להפוך את העגל.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
13
עגל מברשת עם חרדל דיז ' ון. מתבלים במלח ופלפל ומתגלגלים בעשבי תיבול מעורבים. במחבת גדולה, מחוממת על בינוני-גבוה, מוסיפים שמן זית וצורבים את העגל מכל הצדדים. לסיים להתקרר בתנור שחומם מראש עד נדיר בינוני, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
שמן זיתשמן זית
עשבי תיבולעשבי תיבול
גלולגלול
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
14
הסר בשר ממחבת ולאפשר לנוח. פרוסת עגל ממש לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
על מגש גדול, לארגן שורש סלרי sformato על התחתון של מגש, מקום עגל פרוס על גבי טפטוף עם דובדבנים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
עגלעגל

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים (עשויים מכיכר לחם לבן בת יום, משליכים את הקרום)פירורי לחם טריים (עשויים מכיכר לחם לבן בת יום, משליכים את הקרום)4שרימפס וורידיםחמאהחמאה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שורש סלרי, קלופים, חתוך לחתיכות 1/4 אינץשורש סלרי, קלופים, חתוך לחתיכות 1/4 אינץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים טריים, מגולענים ורבעיםדובדבנים טריים, מגולענים ורבעים12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3אינצ ' יםפונטינהפונטינה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4שרימפס וורידיםעשבי תיבול מעורבים (מרווה, רוזמרין ותימין) קצוץ דקעשבי תיבול מעורבים (מרווה, רוזמרין ותימין) קצוץ דק1מאווי בצל, טחוןמאווי בצל, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק1אגס Forell, קלופים, cored וחותכים לחתיכות 1/4 אינץאגס Forell, קלופים, cored וחותכים לחתיכות 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין פורטיין פורט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית תפוחי אדמהמחית תפוחי אדמה4שרימפס וורידיםמלחמלח1( חצילים)שאלוט, טחון דקשאלוט, טחון דק1sprig1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה עגלפילה עגל7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עגלציר עגל