טנדרלוין עגל מצופים עשב ושורש סלרי וספורטו אגס עם רוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. אם יש לך טימין, בשר עגל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שורש סלרי וסלט אגס, סלט שורש אגס וסלט סלרי, ו סטייק פילה בקר עם שורש סלרי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מברשת 4 (3 אינץ') ramekins עם חמאה ומעיל עם פירורי לחם טריים, הקשה החוצה הזמנת עודף. בסיר גדול של מים רותחים, שורש סלרי בלאנש עם קמצוץ של מלח, שום ותימין במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם טריים
Celeriac
חמאה
שום
טימין
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סיר
2
הסר מהמים באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
במחבת גדולה, על חום בינוני גבוה, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל הטחון ואת שורש הסלרי, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד הבצל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Celeriac
בצל
5
הסר מהחום. בקערה בינונית, להכות ביצים ולהקציף באגס, פטרוזיליה קצוצה, פירה, תערובת שורש סלרי ומלח ופלפל. מילוי ramekin חצי דרך עם תערובת שורש סלרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Celeriac
תפוח אדמה
פטרוזיליה
ביצה
אגס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציף
קערה
6
מניחים 1 קוביית פונטינה באמצע, ולאחר מכן לסיים מילוי ramekin עם תערובת שורש סלרי לכסות עם פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Celeriac
גבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
כדי להפוך את רוטב הדובדבן: במחבת בינונית, חום שנותר שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
דובדבנים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
10
מוסיפים 1/2 כוס דובדבנים, מולסה, יין פורט ומניות עגל. להפחית את הרוטב 1 כוס. מסננים רוטב דרך מסננת סינית או מסננת משובחת לקערה נקייה ומקציפים בחמאה כדי לסיים. עונה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגל
יציאה
דובדבנים
מולסה
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מקציף
קערה
11
מוסיפים דובדבנים הנותרים לרוטב. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
רוטב
12
כדי להפוך את העגל.
מרכיבים שתצטרך
עגל
13
עגל מברשת עם חרדל דיז ' ון. מתבלים במלח ופלפל ומתגלגלים בעשבי תיבול מעורבים. במחבת גדולה, מחוממת על בינוני-גבוה, מוסיפים שמן זית וצורבים את העגל מכל הצדדים. לסיים להתקרר בתנור שחומם מראש עד נדיר בינוני, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל דיז ' ון
שמן זית
עשבי תיבול
גלול
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
14
הסר בשר ממחבת ולאפשר לנוח. פרוסת עגל ממש לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
בשר
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
על מגש גדול, לארגן שורש סלרי sformato על התחתון של מגש, מקום עגל פרוס על גבי טפטוף עם דובדבנים ורוטב.