קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות14
ציון בריאות49
מגזין

תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית

תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ערמונים קלויים, דבש, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &.

הוראות

1
שלב את אורז בר, 3 כוסות מים 1 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב פעם אחת. מנמיכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז סופג את כל הנוזל, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים את הערמונים על תבנית אפייה וטוסט בתנור כדי להסיר חלק מהלחות שלהם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל, הקורנית, המלוחה והפטרוזיליה ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את האורז מבושל ואת ערמונים קלויים ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורז מבושלאורז מבושל
ערמוניםערמונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הסר מהחום וקריר מעט.
7
הסר את הצוואר, giblets וכל שומן עודף מן טורקיה; להשליך. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח וממלאים באופן רופף את מילוי האורז, ומשאירים מקום לאורז להתרחב במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לשים את פרוסות pancetta על פתיחת חלל מאובטח עם קיסמים או שיפודים כדי לצרף את המילוי. מסבך את הרגליים והכנפיים עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם מלח ופלפל ומניחים על מתלה במחבת צלייה. צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך השד רושם 165 מעלות f עד 170 מעלות f, 2 שעות 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
להעביר את ההודו למגש ולתת לנוח 30 דקות. בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הקלייה למחבת; מוסיפים את מיץ הרימון ודבש. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מעט מופחת בחצי, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
צחצח את תרנגול ההודו עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מקשטים את המגש עם רוזמרין, אם תרצה, ומגישים עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
צילום: קאנה אוקדה
14
פעיל: 1 hr 10 דקות L סך הכל: 4 hr 25 דקות L משמש: 12 עד 14