קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

טנדרלוין צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון קורנישון

טנדרלוין צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון קורנישון
Tenderloin צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון Cornichon נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו תפוחי אדמה קלויים, שמן צמחי, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פילה בקר עם רוטב שמנת חרדל-טרגון, סטייק פילה בקר עם יין אדום-רוטב טרגון, ו בשר טנדרלוין עם חרדל דגנים מלאים ורוטב טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבשר והרוטב: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ומתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הצלי ומבשלים, פונים לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 עד 30 דקות או עד שמדחום בשר מוכנס למרכז רושם 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מעבירים את הצלי למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מניחים את המחבת הצלייה על גבי התנור, נזהרים לא לגעת בידית החמה בידיים חשופות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את היין, שאלוט, טרגון יבש ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל במהירות, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את cornichons, שמנת וכל מיצי בשר שהצטברו על המגש. מבשלים במשך 3 דקות יותר. להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, חרדל, טרגון טרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טרגון טריטרגון טרי
GherkinsGherkins
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
חותכים את חציית בשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באופן דקורטיבי לארגן את הבשר, הרוטב, ומקשטים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
חום 1 כף שמן במחבת כבדה מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל זרעי חרדל, ערבוב, עד שהם פופ והם 1 גוון כהה יותר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
העברת שמן עם זרעים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
חומץ ומבשל וסוכר בסיר קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר מהחום ומערבבים בחומץ, ולאחר מכן להוסיף שמן חרדל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חרדלשמן חרדל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
16
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
17
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
מסננים במסננת ולצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
19
לזרוק שעועית עם ויניגרט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
20
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.

מרכיבים

10שרימפס וורידיםגזר גמדי קלוי (מושלך עם חמאה וערית קצוצה), לפי הצורךגזר גמדי קלוי (מושלך עם חמאה וערית קצוצה), לפי הצורך10שרימפס וורידיםפרחי כרובית קלויים, לפי הצורךפרחי כרובית קלויים, לפי הצורך42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון16cornichons (חמוצים צרפתיים) או שמיר gherkins, juliennedcornichons (חמוצים צרפתיים) או שמיר gherkins, julienned4חתיכות טופי הית' ברטרגון מיובשטרגון מיובש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4חתיכות טופי הית' ברעלים טרגון טחון טריעלים טרגון טחון טרי10שרימפס וורידיםעגבניות שרי או ענבים צלויות, לפי הצורךעגבניות שרי או ענבים צלויות, לפי הצורך680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסלתיבול בשרלתיבול בשר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר10שרימפס וורידיםתפוחי אדמה חדשים צלויים בחצי (השליך עם שמן זית ועלי רוזמרין קצוצים), לפי הצורךתפוחי אדמה חדשים צלויים בחצי (השליך עם שמן זית ועלי רוזמרין קצוצים), לפי הצורך1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2קילוגרםבשר טנדרלוין צלי, גזוז וקשורבשר טנדרלוין צלי, גזוז וקשור41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, טחוןשאלוט, טחון11 כף אורגנו מיובשתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים