קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

טנדרלוין צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון קורנישון

טנדרלוין צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון קורנישון
Tenderloin צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון Cornichon נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו תפוחי אדמה קלויים, שמן צמחי, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פילה בקר עם רוטב שמנת חרדל-טרגון, סטייק פילה בקר עם יין אדום-רוטב טרגון, ו בשר טנדרלוין עם חרדל דגנים מלאים ורוטב טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבשר והרוטב: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ומתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הצלי ומבשלים, פונים לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 עד 30 דקות או עד שמדחום בשר מוכנס למרכז רושם 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מעבירים את הצלי למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים את המחבת הצלייה על גבי התנור, נזהרים לא לגעת בידית החמה בידיים חשופות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את היין, שאלוט, טרגון יבש ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל במהירות, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את cornichons, שמנת וכל מיצי בשר שהצטברו על המגש. מבשלים במשך 3 דקות יותר. להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, חרדל, טרגון טרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טרגון טריטרגון טרי
GherkinsGherkins
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
חותכים את חציית בשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באופן דקורטיבי לארגן את הבשר, הרוטב, ומקשטים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
חום 1 כף שמן במחבת כבדה מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל זרעי חרדל, ערבוב, עד שהם פופ והם 1 גוון כהה יותר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
העברת שמן עם זרעים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
חומץ ומבשל וסוכר בסיר קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מהחום ומערבבים בחומץ, ולאחר מכן להוסיף שמן חרדל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חרדלשמן חרדל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מסננים במסננת ולצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
19
לזרוק שעועית עם ויניגרט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
20
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.

מרכיבים

10קצת קישואים קצוציםגזר גמדי קלוי (מושלך עם חמאה וערית קצוצה), לפי הצורךגזר גמדי קלוי (מושלך עם חמאה וערית קצוצה), לפי הצורך10קצת קישואים קצוציםפרחי כרובית קלויים, לפי הצורךפרחי כרובית קלויים, לפי הצורך4קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון16cornichons (חמוצים צרפתיים) או שמיר gherkins, juliennedcornichons (חמוצים צרפתיים) או שמיר gherkins, julienned4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טרגון מיובשטרגון מיובש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלים טרגון טחון טריעלים טרגון טחון טרי10קצת קישואים קצוציםעגבניות שרי או ענבים צלויות, לפי הצורךעגבניות שרי או ענבים צלויות, לפי הצורך680פלפל האבנרושעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)10קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםלתיבול בשרלתיבול בשר3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק10קצת קישואים קצוציםתפוחי אדמה חדשים צלויים בחצי (השליך עם שמן זית ועלי רוזמרין קצוצים), לפי הצורךתפוחי אדמה חדשים צלויים בחצי (השליך עם שמן זית ועלי רוזמרין קצוצים), לפי הצורך1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2קילוגרםבשר טנדרלוין צלי, גזוז וקשורבשר טנדרלוין צלי, גזוז וקשור41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך4קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים