Tenderloin צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון Cornichon נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו תפוחי אדמה קלויים, שמן צמחי, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פילה בקר עם רוטב שמנת חרדל-טרגון, סטייק פילה בקר עם יין אדום-רוטב טרגון, ו בשר טנדרלוין עם חרדל דגנים מלאים ורוטב טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבשר והרוטב: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ומתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הצלי ומבשלים, פונים לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 עד 30 דקות או עד שמדחום בשר מוכנס למרכז רושם 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מעבירים את הצלי למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
מניחים את המחבת הצלייה על גבי התנור, נזהרים לא לגעת בידית החמה בידיים חשופות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את היין, שאלוט, טרגון יבש ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל במהירות, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיף את cornichons, שמנת וכל מיצי בשר שהצטברו על המגש. מבשלים במשך 3 דקות יותר. להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, חרדל, טרגון טרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טרגון טרי
Gherkins
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
חותכים את חציית בשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באופן דקורטיבי לארגן את הבשר, הרוטב, ומקשטים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
חום 1 כף שמן במחבת כבדה מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל זרעי חרדל, ערבוב, עד שהם פופ והם 1 גוון כהה יותר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
זיתים, חתוכים לרבעים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
העברת שמן עם זרעים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
חומץ ומבשל וסוכר בסיר קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
הסר מהחום ומערבבים בחומץ, ולאחר מכן להוסיף שמן חרדל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חרדל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
18
מסננים במסננת ולצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.