טקילה צלויה במחבת-בקלה ליים
בקלה עם טקילה קלויה עם לימון זה ... ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את סראנו צ'ילה, שמן זית, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, ו טקילה ליים צלוי חזה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
פילה טפיחה יבש, ומפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מחממים שמן בברזל יצוק או במחבת בטוחה לתנור על חום גבוה. Sear cod בצד אחד 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, ויוצקים טקילה לתוך המחבת. מערבולת טקילה סביב הדגים, ובמהירות נוזל בהיר עם גפרור ארוך או מצית. אפשר להבה 10 שניות.
הפוך את הפילה, ומפזרים מיץ ליים וסראנו צ ' ילה. צולים ב 425 במשך 6 עד 8 דקות או עד flaky ואטום.
הסר מהתנור, ומפזרים כוסברה.
יין הערה: יין מקסים, כל מטרה כדי להתאים עם מתכון בקלה זה הוא Chateau Ste. Michelle 2004 Horse Heaven Sauvignon Blanc ($18). אם אתם רוצים להרחיב את הרפרטואר שלכם, נסו את Drylands Estate Sauvignon Blanc, 2004, Marlborough, New Zealand (18 דולר), המומלץ על ידי מייקל פלין, מנהל יין וסומלייה למסעדה של קינקייד בוושינגטון הבירה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.