טקס-מקס סקרמבל
טקס-מקס לטרוף יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 2. אם יש לכם טורטיות תירס, ביצים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טקס-מקס של וי, טקס-מקס סקרמבל, ו בוקר טקס-מקס לטרוף.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים רצועות טורטיה ב -2 כפיות שמן למשך 5 דקות או עד להזהבה קלה אך לא פריכה.
מוסיפים את הבצל, הג ' לפנו והשמן שנותר; מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הביצים, העגבנייה, הבקר, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
מפזרים גבינה; מכסים ומניחים לעמוד 2-3 דקות עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע
לטרוף בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר