קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

טרוטה צלויה

טרוטה צלויה
גשו לסופר וקנו טרוטת עין-הקשת לבושה, יין, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פורל בגריל עם זוקי גינה ועשב Aïoli, פורל אפוי לימון-הרב, ו פורל אפוי שלם עם סלסה עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל או broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
2
מערבבים את היין והשמן; מברשת בתוך ומחוץ לדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
3
מפזרים את הקרביים באופן שווה עם מלח, פלפל, בצל ועשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מניחים את הדג, צד העור למטה, על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
גרילגריל
5
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון