המתכון טרוטת קשת עם סלסה עגבניות מעושנות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, צ'יפס דובדבן, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פורל מעושן על טוסט עם סלט עגבניות, רוזמרין פורל עם סלסה דובדבן-עגבניות, ו טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירס 10 חורים בצד אחד של החלק התחתון של מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מקום חורים מעל אלמנט על cooktop; מקום שבבי עישון מעל חורים בתוך פאן. סדר חצאי עגבניות, בצד לחתוך למעלה, בצד השני של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אלמנט חום מתחת לחורים בינוני גבוה; בואו לשרוף 1 דקה או עד שבבים מתחילים לעשן. בזהירות לכסות את המחבת עם נייר כסף. להפחית את החום נמוך; עשן עגבניות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום.
5
בעוד עגבניות עשן, לשלב שאלוט ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום טחון)בקערה בינונית; מערבבים 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. קוצצים עגבניות ומערבבים לתערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים נשאר 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל באופן שווה על פורל. פורל מעייל קל עם ספריי בישול. מסדרים פילה, צד העור למטה, במחבת; לבשל 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.