טרטן ירקות בגריל ים תיכוני
טרטן ירקות בגריל הים תיכוני הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את הפלפל, אזובית, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו טג'ין ירקות בגריל ים תיכוני, סלט ירקות ים תיכוני בגריל, ו מרק ירקות בגריל ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לשלב את שמן זית, פטרוזיליה, מיורן, בזיליקום, חומץ, מלח, פלפל ושום.
מניחים את החצילים, קישואים ופלפלי פעמון לתוך השקית (שומרים את הבצל). חותם ומרינדה במשך 1 עד 2 שעות במקרר.כבה את הגריל, לאפשר לו להתקרר בזהירות לנגב אותו נקי עם מגבות נייר. מחממים את גריל פניני עד בינוני-גבוה heat.In קבוצות, גריל ירקות במרינדה עם המכסה סגור במשך 4 עד 5 דקות עד שהם מכרז וסימני גריל מופיעים. נסו לצלות בקבוצות של אותו סוג של ירקות (כלומר, כל החצילים יחד, כל הקישואים יחד, וכו'.) כמו ירקות שונים עשויים לדרוש זמני בישול שונים במקצת.
טפטוף קצת המרינדה הנותרים על הבצל וגריל אותם עם המכסה סגור במשך 4 עד 5 דקות עד שהם מכרז סימני גריל מופיעים.אתה יכול להכין את הטרטינות מיד או לקרר את הירקות ליום או יומיים.