קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

טרטר טונה בסירה מלפפון עם קוויאר

טרטר טונה בסירה מלפפון עם קוויאר
טרטר טונה בסירה מלפפון עם קוויאר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 130 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טרטר טונה בסירה מלפפון עם קוויאר, סירת טונה מלפפון, ו טרטר טונאן ואבוקדו עם קוויאר קליפורניה על צ'יפס שומשום וונטון.

הוראות

1
בעזרת סכין חדה כבדה קוצצים טונה לפרוסות קטנות מאוד. בקערת ערבוב, לשלב טונה, עירית, צלפים, שאלוט, מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל טחון טרי וצינה במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
בעוד טונה הוא מצמרר, להכין סירות מלפפון. לקלף מלפפון לחתוך לתוך 2 אינץ ' צילינדרים ארוכים. בעזרת כפית, גורפים את הזרעים מתוך דיסק המלפפון מבלי לגעת בתחתית המלפפון. (במילים אחרות, השאירו "תחתית" במרכז החלול של המלפפון.)
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
מתבלים מלפפון במלח ופלפל. ממלאים עם 1 גרם של טרטר טונה. למעלה עם 1/8 כפית קוויאר. מסיימים עם ענף פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוויארקוויאר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.