טריאקי בשר חזיר Tenderloin
טריאקי בשר חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, פילה חזיר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. וזה טוב. נסו טריאקי בשר חזיר Tenderloin, טריאקי בשר חזיר Tenderloin, ו טריאקי בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, שמן, סוכר, שרי, חומץ, שום, ג ' ינג ' ר ופתיתי פלפל אדום, ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
העברה לשקית פלסטיק resealable ולהוסיף את בשר החזיר tenderloin. לאטום את התיק ולשרות את החזיר במקרר, פונה פעם אחת, במשך 1/2 שעה, או עד 8 שעות.
מניחים את החזיר על מחבת צלייה צלייה צלייה במשך 15 דקות, הופך פעם אחת.