קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

טרייפל ברי אדום

טרייפל ברי אדום
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טרייפל ברי אדום עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 1255 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. 1421 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. מתכונים דומים: טרייפל ברי אדום, אדום, לבן & כחול ברי קצת, ו ברי טריפל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את עוגת הלירה לפרוסות 9 (3/4 אינץ') ומורחים כל פרוסה בצד 1 בריבת פטל, בעזרת כל הריבה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
עוגה יבשהעוגה יבשה
מורחיםמורחים
ריבהריבה
3
מניחים שכבת עוגה, בצד הריבה כלפי מעלה, בתחתית קערת הגשה מזכוכית של 2 1/2 עד 3 ליטר, חותכים את החלקים כך שיתאימו.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים פרמבואז. למעלה עם שכבת פטל ותותים וקרם קוניאק. חוזרים על שכבות העוגה המפוזרות בפרמבואז, פטל, תותים וקרם קוניאק, ומסתיימים בשכבה שלישית של ריבת עוגה כלפי מטה ופטל ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פטלפטל
קוניאקקוניאק
קרםקרם
ריבהריבה
5
מקציפים את השמנת הכבדה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה. כשהוא מתחיל להסמיך מוסיפים את הסוכר והווניל וממשיכים להקציף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. מקשטים את הזוטה בקצפת. הטריפל יכול לשבת זמן מה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/2 על 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. מרפדים את התחתית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
7
קרם את החמאה והסוכר המגורר בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה למשך כ -5 דקות, או עד לקבלת אור ותפוח. עם המיקסר במהירות בינונית מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת שלבו את החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את תערובות הקמח והחלב לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
כאשר העוגות נעשות, לתת להם להתקרר במשך 10 דקות. הוציאו אותם מהמחבתות, הניחו אותם על רשת אפייה והניחו להם להתקרר לחלוטין. לעטוף היטב, ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
11
מחממים את החלב בסיר נירוסטה בינוני על אש בינונית ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מסירים מהאש.
13
מקציפים את החלמונים והסוכר במהירות בינונית-גבוהה בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה עד שהם חיוורים וסמיכים, כ -5 דקות. עם המיקסר במהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. מקציפים במהירות בינונית-נמוכה עד לאיחוד, מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
14
עם המיקסר במהירות נמוכה, שפכו לאט את תערובת החלב החם לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
15
יוצקים את התערובת חזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי הוא יתעבה ואז יהפוך במהירות לביצים מקושקשות!)
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים פנימה את הווניל, הקוניאק, החמאה והשמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
חמאהחמאה
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
17
מניחים ניילון נצמד ישירות על הפודינג ומכניסים למקרר עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.11 קילו קישואים,קוניאקקוניאק4(חוֹרֶף)עמילן תירס מנופהעמילן תירס מנופה10תוספת זחליםחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר4תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה8ריבס, קצוץ טרי או קפואFramboiseFramboise4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים2חצי ליטר פטל טריחצי ליטר פטל טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת פטל טובהריבת פטל טובה1פיינטתותים טרייםתותים טריים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(חוֹרֶף)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "