אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טרייפל ברי אדום עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 1255 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. 1421 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. מתכונים דומים: טרייפל ברי אדום, אדום, לבן & כחול ברי קצת, ו ברי טריפל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את עוגת הלירה לפרוסות 9 (3/4 אינץ') ומורחים כל פרוסה בצד 1 בריבת פטל, בעזרת כל הריבה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
עוגה יבשה
מורחים
ריבה
3
מניחים שכבת עוגה, בצד הריבה כלפי מעלה, בתחתית קערת הגשה מזכוכית של 2 1/2 עד 3 ליטר, חותכים את החלקים כך שיתאימו.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מפזרים פרמבואז. למעלה עם שכבת פטל ותותים וקרם קוניאק. חוזרים על שכבות העוגה המפוזרות בפרמבואז, פטל, תותים וקרם קוניאק, ומסתיימים בשכבה שלישית של ריבת עוגה כלפי מטה ופטל ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תותים
פטל
קוניאק
קרם
ריבה
5
מקציפים את השמנת הכבדה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה. כשהוא מתחיל להסמיך מוסיפים את הסוכר והווניל וממשיכים להקציף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. מקשטים את הזוטה בקצפת. הטריפל יכול לשבת זמן מה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
שמנת כבדה
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
6
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/2 על 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. מרפדים את התחתית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת כיכר
תנור
7
קרם את החמאה והסוכר המגורר בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה למשך כ -5 דקות, או עד לקבלת אור ותפוח. עם המיקסר במהירות בינונית מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
8
בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת שלבו את החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
וניל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את תערובות הקמח והחלב לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
כאשר העוגות נעשות, לתת להם להתקרר במשך 10 דקות. הוציאו אותם מהמחבתות, הניחו אותם על רשת אפייה והניחו להם להתקרר לחלוטין. לעטוף היטב, ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
11
מחממים את החלב בסיר נירוסטה בינוני על אש בינונית ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מסירים מהאש.
13
מקציפים את החלמונים והסוכר במהירות בינונית-גבוהה בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה עד שהם חיוורים וסמיכים, כ -5 דקות. עם המיקסר במהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. מקציפים במהירות בינונית-נמוכה עד לאיחוד, מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
בלנדר
קערה
14
עם המיקסר במהירות נמוכה, שפכו לאט את תערובת החלב החם לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
יוצקים את התערובת חזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי הוא יתעבה ואז יהפוך במהירות לביצים מקושקשות!)
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים פנימה את הווניל, הקוניאק, החמאה והשמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
וניל
חמאה
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
17
מניחים ניילון נצמד ישירות על הפודינג ומכניסים למקרר עד שהוא קר.
טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "