קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

טרין משחק

טרין משחק
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, טרין משחק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חזה ברווז, כבד עוף, משחק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרין חג, טרין ברוקולי, ו עגבניות טרין.

הוראות

1
בזהירות לחתוך את העור ברווז מן השד ברווז, ואז דק מאוד קוצצים את העור. שמור 12 בייקון rashers עבור רירית הפח.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2
חותכים את כל הבשר והבייקון שנותרו לחתיכות 1cm, שמירה על בשרים שונים נפרדים (שלב 1). שים את כל החלקים הטובים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
שמור את הבייקון קצוץ, מן החתיכות הטובות ביותר, להזמין עוף קצוץ 100 גרם, כבדי עוף 250 גרם, חצי המשחק המעורב, חצי הברווז וחצי עור הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בשר משחקבשר משחק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלםברווז שלם
4
שים את כל הבשר הנותרים ואת העור ברווז לתוך מעבד מזון (כולל כל חתיכות שומן) להתמזג בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
להעביר לקערה ולהוסיף את השום, allspice, גרגרי ערער, פטרוזיליה, ארמניאק או ברנדי, יין ומניה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ארמניאקארמניאק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים את הבשר הקצוץ שמורות ומרינדה במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
משמנים תבנית של 1.5 ליטר או טרין בחמאה. קלות למתוח את הפריחה בייקון שמורות (צעד
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
ולהשתמש ברובם כדי ליישר את הפח או עובש, חופפים מעט ומשאיר שפע של overhang בחלק העליון (שלב 3). לארוז את תערובת הבשר לתוך הפח (שלב 4), ולאחר מכן לקפל את הבייקון overhang ולהניח את הפריחה שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מכסים את הטרין עם קלף אפייה, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר. שים מגבת תה מקופלת בתוך פח קלייה ולהגדיר את טרין על גבי (שלב 5).
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
יוצקים מספיק מים חמים לתוך הפח הצלייה לבוא ממש מתחת לקצה של הפח טרין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
מכניסים לתנור, ואז להפחית את החום 160c/140c מאוורר / גז 3 ואופים במשך 1 שעות. קח מהתנור ולהשאיר להתקרר עבור 1 hr באמבט המים, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לאחר מגניב, לחתוך רצועה של נייר או כרטיס כדי להתאים את החלק העליון של הפח, לשים אותו על גבי טרין ולשקול אותו עם כמה פחיות כבדות (שלב 6). תירגע בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
בזהירות להסיר את טרין מן הפח, לנגב את כל הג ' לי לשרת בפרוסות עם טוסטים cornichons.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')