קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

טריפל ליקר ביצים טירמיסו

טריפל ליקר ביצים טירמיסו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך תמצית vanillan, ברנדי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ליקר ביצים טירמיסו טריפל, Tiramisu Trifle, ו טריפל תות טירמיסו.

הוראות

1
להקציף 1 1/3 כוסות סוכר, 1/4 כוס מים, 1/4 כוס רום, 3 כפות ברנדי, חלמונים, ואגוז מוסקט בקערת מתכת. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף כל הזמן עד התערובת מתעבה ומדחום ממתקים מוכנס לתוך רשם תערובת 60° במשך 3 דקות, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מקציףמקציף
3
הסר קערה מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להקציף מסקרפונה, מיכל 1 בכל פעם, לתוך פודינג חם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, וניל, 1 כף ברנדי, ו 1 כפית רום בקערה גדולה עד קרם מחזיק פסגות. מקפלים בתערובת מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ונילוניל
ברנדיברנדי
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
להביא 1 כוס מים כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים 2 כפות סוכר ואבקת אספרסו; מערבבים להמיס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכרסוכר
9
מערבבים בליקר. לטבול 1 ביסקוויט בתערובת אספרסו, פונה מעיל פעמיים; לנער עודף נוזל בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
ביסקוויטיםביסקוויטים
ליקרליקר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מקום טבול ביסקוויט, צד מסוכר פונה החוצה, סביב הצד התחתון של צלחת זוטות 14 כוס, לחיצה על הצד של המנה (ביסקוויט עלול לשבור). חזור עם מספיק ביסקוויטים ללכת סביב הצדדים התחתונים של צלחת פעם אחת. טובלים יותר ביסקוויטים ומסדרים על תחתית המנה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
11
כפית 2 כוסות תערובת מסקרפונה על ביסקוויטים; להפיץ כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ביסקוויטיםביסקוויטים
מורחיםמורחים
12
מפזרים 1/4 כוס שוקולד טחון מעל, מה שהופך את השוקולד גלוי בצדדים של צלחת. חזור עם יותר ביסקוויטים טבולים בתערובת אספרסו, תערובת מסקרפונה, ושוקולד טחון ב 2 שכבות יותר כל אחד. מכסים עם שכבה 1 יותר של ביסקוויטים טבולים ותערובת מסקרפונה מספיק כדי להגיע לחלק העליון של צלחת טרייפל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
ביסקוויטיםביסקוויטים
אספרסואספרסו
13
מפזרים שאריות שוקולד טחון מעל, ציפוי לחלוטין. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
14
לחץ בעדינות על קצה גזע של עלי שוקולד הגדולים סביב קצה של קצת. מרכז מילוי עם עלים קטנים יותר. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
15
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו