יוגורט Granita
יוגורט Granitan הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: מלון עם גרניטן וניל ויוגורט הדר, פטה פרוזן יוגורט עם דם כתום נענע Granita, ו גרניטה לימון.
הוראות
1 בקערה גדולה, לרסק את התותים ליוגורט, ערבוב לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת רדודה (עבודות תבנית אפייה מתכת) ומניחים אותו במקפיא, חשוף, במשך 1 שעה.
הסר את המחבת מהמקפיא ומערבבים היטב את היוגורט, פירוק כל אשכולות של גבישי קרח שנוצרו.
4 להחזיר אותו למקפיא. המשך ערבוב כל חצי שעה, פירוק אשכולות חדשים כפי שהם יוצרים, עד granita קפוא לחלוטין אבל scoopable, על 2 שעות נוספות.
5 סקופ ומגישים, מעוטר פירות יער טריים,אם תרצה. (לאחסן כל שאריות במקפיא במיכל מכוסה או שקית פלסטיק resealable.)
אם יש לך מנטה טרי על היד, לערבב קומץ קצוץ דק של אותו ליוגורט וגרגרים לפני שתתחיל לקפוא.