קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל
עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, ו רגל טלה במרינדה בגריל עם אספרגוס ונענע צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך יוצרים כמה חריצים קטנים על כל שטח הכבש וממלאים את החריצים בשום הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מוסיפים לקערת העבודה של מעבד מזון את היוגורט, הנענע, הכמון והפלפל החריף ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הטלה על תבנית גדולה ומשפשפים את כל הרגל בתערובת היוגורט. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מניחים את הטלה, עם העור כלפי מטה, על הגריל. צולים עד שצד העור מזהיב, ואז הופכים את הטלה, ומנמיכים את חום הגריל לבינוני כך שהגריל ישמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות צלזיוס.המשך לצלות עד שמד חום המוחדר עמוק לבשר מגיע לטמפרטורה של 145 מעלות פרנהייט לקבלת עמידות בינונית-נדירה, בערך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מוציאים טלה מהגריל, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את הבשר על ההטיה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה