יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל
עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, ו רגל טלה במרינדה בגריל עם אספרגוס ונענע צ'ימיצ' ורי.
הוראות
בעזרת סכין חיתוך יוצרים כמה חריצים קטנים על כל שטח הכבש וממלאים את החריצים בשום הפרוס.
מוסיפים לקערת העבודה של מעבד מזון את היוגורט, הנענע, הכמון והפלפל החריף ומעבדים לתערובת אחידה.
מניחים את הטלה על תבנית גדולה ומשפשפים את כל הרגל בתערובת היוגורט. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מניחים את הטלה, עם העור כלפי מטה, על הגריל. צולים עד שצד העור מזהיב, ואז הופכים את הטלה, ומנמיכים את חום הגריל לבינוני כך שהגריל ישמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות צלזיוס.המשך לצלות עד שמד חום המוחדר עמוק לבשר מגיע לטמפרטורה של 145 מעלות פרנהייט לקבלת עמידות בינונית-נדירה, בערך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מוציאים טלה מהגריל, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את הבשר על ההטיה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.