קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

יוגורט-סלט סרט ג'לטין

יוגורט-סלט סרט ג'לטין
הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סרט חג ג'לטין, יוגורט ג'לטין רימון Parfaits, ו לא לאפות עוגת גבינה יוגורט יווני (ללא ג'לטין!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות מים רותחים לג 'לטין ליים עד שג' לטין מומס. בקערה בינונית נוספת, מערבבים לאט 1 כוס של ג ' לטין ליים ליוגורט ליים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לייםג ' לטין בטעם ליים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים תערובת יוגורט לתוך 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. מקררים על 1 שעה או עד סט. מערבבים 2/3 כוס מים קרים לתוך הנותרים ג ' לטין ליים רגיל; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לייםג ' לטין בטעם ליים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
כאשר שכבת יוגורט ליים מוגדר, בזהירות לשפוך ג ' לטין ליים רגיל על שכבת יוגורט. מקררים כ -30 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לייםג ' לטין בטעם ליים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות מים רותחים לג 'לטין לימון עד שג' לטין מומס. בקערה בינונית נוספת, מערבבים לאט 1 כוס של ג ' לטין לימון ליוגורט לימון.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים תערובת יוגורט על שכבת ג ' לטין ליים. מקררים כ -30 דקות או עד סט. מערבבים 2/3 כוס מים קרים לתוך הנותרים ג ' לטין לימון רגיל; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
ג ' לטין בטעם לייםג ' לטין בטעם ליים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
כאשר שכבת יוגורט לימון מוגדר, בזהירות לשפוך ג ' לטין לימון רגיל על שכבת יוגורט. מקררים כ -30 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות מים רותחים לג 'לטין פטל עד שג' לטין מומס. בקערה בינונית אחרת, לאט מערבבים 1 כוס של ג ' לטין פטל ליוגורט פטל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם פטלג ' לטין בטעם פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים תערובת יוגורט על שכבת ג ' לטין לימון. מקררים כ -30 דקות או עד סט. מערבבים 2/3 כוס מים קרים לתוך הנותרים ג ' לטין פטל רגיל; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם פטלג ' לטין בטעם פטל
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
כאשר שכבת יוגורט פטל מוגדר, בזהירות לשפוך ג ' לטין פטל רגיל על שכבת יוגורט. מקררים לפחות 2 שעות עד הסט.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם פטלג ' לטין בטעם פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב