יוגורט-סלט פסטה
סלט יוגורט-פסטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יוגורט דל שומן, קישואים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט פירות ופסטה עם יוגורט, סלט פסטה יוגורט פסטו, ו סלט פסטה יוגורט שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה. לשבור פסטה לשניים ושחרר לתוך מים רותחים; מערבבים לגדילים נפרדים ומבשלים, חשוף, עד בקושי רך לנשוך, 5 עד 6 דקות.
מסננים פסטה, שוטפים במים קרים, ומתנקזים היטב.
בינתיים, לשטוף מלפפון, קישואים, ותפוח. לקצץ ולהשליך קצוות של מלפפון וקישואים; לחתוך ירקות לקוביות 1/2 אינץ'. גזע ותפוח הליבה; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים מלפפון, קישואים, תפוח ובצל לפסטה קרירה.
יוצקים כל נוזל עודף את יוגורט. בקערה, מערבבים יוגורט, ג ' ינג ' ר, ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים לתערובת אורז ומערבבים בעדינות למעיל.
הגדר מחבת 6 עד 8 אינץ 'מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף פתיתי שמן וצ' ילי ומערבבים רק עד צ ' ילי מתחיל להחשיך מעט, 15 עד 30 שניות.
יוצקים על תערובת פסטה ומערבבים בעדינות לערבב, מוסיפים יותר מלח לפי הטעם. כפית לתוך קערת הגשה ומקשטים עם גזר מגורר.