יוגורט קוקוס ומנגו טיפש עם בננה טבולה שוקולד
יוגורט קוקוס ומנגו טיפש עם בננה טבולה שוקולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. מתכון זה מעגבניות משומר יש 11 אוהדים. אם יש לך בננה, יוגורט יווני, ציפוי סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקוס Panna קוטה עם פסיפלורה ומנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו יוגורט בננה, מנגו ווניל קפוא, מנגו שמנמן ושוקולד טיפש, ו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השוקולד בזהירות מעל ביין מארי או במיקרוגל. לטבול את פרוסות הבננה בשוקולד ולהניח על תבנית אפייה מרופדת להגדיר. פופ המגש במקרר.
Whizz המנגו הראשון עד חלקה עם 2 כף סוכר זיגוג.
חותכים את הבשר של המנגו השני לקוביות.
מערבבים את הקוקוס dessicated ליוגורט היווני.
עכשיו הגיע הזמן להניח את הקינוח שלך. תחילה מחלקים את מחית המנגו בין שתי כוסות יפות, ולאחר מכן למעלה עם חתיכות מנגו, אבל להזמין כמה לקישוט.
לאחר מכן מוסיפים שכבה של יוגורט קוקוס יווני לכל כוס, ולאחר מכן לסיים עם פרוסות תות, חתיכות מנגו בננה טבולה שוקולד. אם יש לך קצת שוקולד נמס עזב, אתה יכול לטפטף אותו על כל קינוח.