יום הולדת שמח סטייסי פריד צ'יקן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל יום הולדת שמח סטייסי פריד עוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1729 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 129 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. אם יש לך יין, פלפל, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: יום הולדת שמח, קוקטייל יום הולדת שמח, ו עוגיות יום הולדת שמח.
הוראות
כדי להפוך את המלח: בעציץ גדול, מעל חום בינוני גבוה, שמן חום להזיע את הבצל, פלפלים ושום עד רק התרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מים, סוכר, מלח, יין, דבש ופלפל ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, תן מגניב 15 דקות ואז להוסיף קרח להתקרר לחלוטין. לטבול חתיכות עוף לתוך מי מלח ומקרר במשך 4 עד 12 שעות.
הסר עוף ממי מלח, לשטוף יבש לטפוח. בקערה קטנה, לשלב את הקמח ותבלינים. מחלקים תערובת בין 2 קערות רדודות.
יוצקים חלב חמאה בקערה נפרדת. לדלות חתיכות עוף בקמח, ואז חלב חמאה, ואז לדלות בקערת קמח השנייה. להגדיר חתיכות על תבנית אפייה מצויד מתלה תיל ולתת מנוחה עוף 15 דקות. בינתיים, מחממים שמן במחבת ל 350 מעלות F.
מוסיף את העוף בזהירות, בישול בקבוצות, במידת הצורך. אין במחבת צפיפות. מבשלים עוף עד חום זהוב מבושל דרך, כ -20 דקות, הפיכת חתיכות כפי שהם חומים.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ומיד מתבלים במלח ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.